Povezane novice

Dončićev trener jih ima vrh glave: "Lani ste na veliko pisali o tem, letos pa ..."

Zurnal24 29.11.2023
Trener Dallasa se je precej nejevoljno odzval na novinarsko vprašanje glede kemije med Lukom Dončićem in Kyriejem Irvingom. Dallas Mavericks so v noči na sredo v ligi NBA premagali teksaške rivale Houston Rockets (121:115) in se veselili 11. zmage v… »

Luka Dončić navijače tokrat navdušil z mojstrovino v slogu Iva Daneua

RTV Slovenija 29.11.2023
Dallas je po preobratu v zadnji četrtini, ki jo je dobil za deset, s 121:115 premagal Houston, val navdušenja pa je med gledalci v American Airlines Centru sprožil razigrani Luka Dončić z domiselno potezo v zadnji minuti. 24-letni Ljubljančan je… »

Kakšen norec! Luka z enim najbolj norih košev kariere zapečatil usodo tekmeca

Zurnal24 29.11.2023
Dončić je z 41 točkami popeljal Dallas do zmage nad Houstonom, še posebej pa odmeva njegov neverjetni koš, s katerim je zapečatil usodo raket. Slovenski košarkarski zvezdnik lige NBA Luka Dončić je imel v dresu Dallas Mavericks nov blesteč… »

Houston je imel težavo, Luka Dončić je bil kot raketa

Delo 29.11.2023
V teksaškem dvoboju v ligi NBA je slovenski zvezdnik pri Dallasu dosegel 41 točk in po devet podaj ter skokov. Slovenski košarkarski zvezdnik lige NBA Luka Dončić je imel v dresu Dallasa nov blesteč večer. Štiriindvajsetletniku, ki je na… »

#video Dončić z 41 točkami popeljal Dallas do zmage nad Houstonom

Dnevnik 29.11.2023
Slovenski košarkarski zvezdnik lige NBA Luka Dončić je imel v dresu Dallas Mavericks nov blesteč večer. Štiriindvajsetletniku, ki je na teksaškem dvoboju igral s povitim palcem, je le malo zmanjkalo do 59. trojnega dvojčka v karieri. Tako je z 41… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem