Povezane novice

Hamas: Ubit je bil najmlajši talec, desetmesečni dojenček

SiolNET 29.11.2023
Teroristična organizacija Hamas je v sredo sporočila, da so bili med izraelskim bombardiranjem Gaze ubiti desetmesečni Kfir Bibas, njegov štiriletni brat in njuna mama, ki so bili talci. Izraelska vojska je sporočila, da preverja trditev brigad… »

V petih dneh Hamas izpustil več kot tretjino talcev

Dnevnik 29.11.2023
Med današnjimi pogajanji o podaljšanju premirja je odjeknila novica o smrti najmlajšega talca Hamasa in njegove družine. Ameriški zunanji minister Antony Blinken je danes popoldne iz Bruslja priletel v Izrael, da bi poskušal prepričati izraelsko… »

Guterres: Enotno moramo zahtevati konec okupacije Gaze. V ZN-u pozivi k trajnemu premirju.

RTV Slovenija 29.11.2023
Na odprtem zasedanju Varnostnega sveta ZN-a o humanitarnih prekinitvah ognja je večina udeležencev pozvala k trajnemu premirju v Gazi. Izrael je medtem te pozive odločno zavrnil. Generalni sekretar ZN-a poziva h koncu okupacije in zapore Gaze… »

Hamas izpustil ruski talki, ker si je zanju prizadeval Vladimir Putin

Delo 29.11.2023
Na območju Gaze se še vedno nahaja 161 talcev, poroča BBC, od teh 146 Izraelcev in 15 tujih državljanov oziroma 126 moških in 35 žensk. Skrajno palestinsko gibanje Hamas je danes sporočilo, da je izpustilo dve talki z ruskim državljanstvom in jih… »

»Nimamo druge izbire, kot da uničimo Hamas«

Mladina 29.11.2023
Izrael bo po izteku premirja nadaljeval vojaško kampanjo na območju Gaze s ciljem uničenja palestinskega gibanja Hamas. Izrael bo po izteku premirja nadaljeval vojaško kampanjo na območju Gaze s ciljem uničenja palestinskega gibanja Hamas, je v… »

Izrael bo po premirju vztrajal do popolnega uničenja terorističnega Hamasa

Nova 24TV 29.11.2023
Foto: epa Izrael bo po izteku premirja nadaljeval vojaško kampanjo na območju Gaze s ciljem uničenja palestinskega gibanja Hamas, je v pogovoru za nemško televizijo Welt TV, objavljenem v torek, ponovil izraelski premier Benjamin Netanjahu. Minister… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem