Povezane novice

Pri prodaji Planet TV-ja naj bi posredovala Janša in Snežič. SDS: Vsebina ni verodostojna.

RTV Slovenija 29.11.2023
Odločilno vlogo pri prodaji Planet TV-ja madžarskim lastnikom naj bi imel prvak SDS-a Janez Janša, pri iskanju potencialnih kupcev naj bi mu pomagal Rok Snežič, ki naj bi ob tem pogovore vodil tudi s podjetnikom Izetom Rastoderjem, poroča… »

Razkrita sporočila: Snežič in Janša o prodaji Planet TV, Pop TV ...

Zurnal24 29.11.2023
V javnost so pricurljala sporočila, ki domnevno namigujejo na osebno vpletanje nekdanjega premierja v prodajo druge največje slovenske komercialne televizije. "Objavljamo SMS sporočila, ki razkrivajo ozadje prodaje druge največje komercialne… »

PLANET TV PRODAN S POSREDOVANJEM JANŠE? Snežič naj bi mu ponujal tudi kupca za Siol.net

Regional 29.11.2023
Odločilno vlogo pri prodaji Planet TV madžarskim lastnikom naj bi imel prvak SDS Janez Janša, poroča Necenzurirano. Pri iskanju potencialnih kupcev naj bi mu pomagal Rok Snežič, ki naj bi ob tem pogovore vodil tudi s podjetnikom Izetom Rastoderjem… »

Pri prodaji Planet TV naj bi posredovala Janša in Snežič

Mladina 29.11.2023
Janša in Snežič pa naj bi se pogovarjala tudi o iskanju kupca za Pro Plus (Pop TV). Odločilno vlogo pri prodaji Planet TV madžarskim lastnikom naj bi imel prvak SDS Janez Janša, poroča Necenzurirano. Pri iskanju potencialnih kupcev naj bi mu… »

Vsebina sporočil med Snežičem in Janšo razkriva, kako je prejšnja vlada trgovala z mediji

Necenzurirano 29.11.2023
Medtem ko na Planet TV prihaja Uroš Urbanija, objavljamo SMS sporočila, ki razkrivajo ozadje prodaje druge največje komercialne televizije Madžarom. Operacijo je osebno vodil Janez Janša, pri tem pa mu je pomagal Rok Snežič. V domači javnosti je… »

Urbanija na Planet TV? Ne gre za presenečenje.

SiolNET 29.11.2023
V torek smo poročali, da naj bi po neuradnih informacijah v začetku decembra vodenje druge največje komercialne televizije Planet TV kot odgovorni urednik prevzel Uroš Urbanija, ki je sicer v tesni povezavi z SDS in mediji, ki jih ta stranka pod… »

Snežičev SMS: "Planet TV je že JJ rešil. Moramo še Pop TV."

Necenzurirano 29.11.2023
Medtem ko na Planet TV prihaja Uroš Urbanija, objavljamo SMS sporočila, ki razkrivajo ozadje prodaje druge največje komercialne televizije Madžarom. Operacijo je osebno vodil Janez Janša, pri tem pa mu je pomagal Rok Snežič. Snežič Janši: "Za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem