Povezane novice

Aleksander Čeferin gradi luksuzno vilo v osrčju Dalmacije

Dnevnik 29.11.2023
Prvi mož evropskega nogometa je po poročanju Slobodne Dalmacije kupil gradbeno zemljišče v mestecu Zavala na Hvaru v velikosti 1660 kvadratnih metrov, trenutno pa čaka na gradbeno dovoljenje za vilo z dvema pomožnima objektoma. Po neuradnih… »

Hrvati razkrili, kje si bo Aleksander Čeferin gradil vilo

Nova 24TV 29.11.2023
Foto: FB Aleksander Čeferin, redni obiskovalec Zavale na sončni obali otoka Hvar, kjer je njegova žena Barbara lastnica nepremičnine, naj bi se, kot poroča Slobodna Dalmacija, lotil novega gradbenega projekta bližje morju. Otok Hvar je še vedno v… »

Čeferin gradi vilo na Hvaru, za parcelo odštel slabega pol milijona

Delo 29.11.2023
Odkupil je 1660 kvadratnih metrov veliko parcelo v kraju Zavala na južni obali otoka. Predsednik Evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin na hrvaškem otoku Hvaru gradi vilo, poroča portal Slobodna Dalmacija. Čeferin je menda kupil 1660 kvadratnih… »

Čeferin gradi luksuzno vilo v srcu Dalmacije, znane so podrobnosti

Necenzurirano 29.11.2023
Aleksander Čeferin, slovenski odvetnik in nogometni funkcionar, se je odločil za novo investicijo. Otok Hvar je še vedno v središču zanimanja graditeljev, predvsem tujcev ali domačih tajkunov, piše Slobodna Dalmacija. Običajno se izvor kapitala ne… »

Slobodna Dalmacija: Aleksander Čeferin na Hvaru gradi luksuzno vilo

SiolNET 29.11.2023
Prvi mož Uefe Aleksander Čeferin, ki je redni obiskovalec Zavale na sončni obali otoka Hvar, kjer je njegova žena Barbara lastnica nepremičnine, naj bi se, kot poroča Slobodna Dalmacija, lotil novega gradbenega projekta bližje morju. Zahodno od… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem