Povezane novice

Jasno je: Olimpija bo letos končala evropsko popotovanje

SiolNET 30.11.2023
Nogometaši Olimpije so morali v 5. krogu evropske konferenčne lige na zelo razmočenem domačem terenu v Stožicah priznati premoč favoriziranemu Lillu, ki je z zmago z 2:0 potrdil vodilno mesto v skupini A. Po današnjem porazu je postalo jasno, da bo… »

Sturmu še ni uspelo, Šporar in Gnezda Čerin poražena pri Villarrealu

SiolNET 30.11.2023
V drugem najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju so odigrali tekme 5. kroga skupinskega dela. Sturm Gradec, pri katerem je v izjemni strelski formi Tomi Horvat, njegov soigralec Jon Gorenc Stanković pa je pred kratkim pomagal Sloveniji do preboja na… »

Olimpija na "njivi" v Stožicah nemočna proti odličnemu Lillu

RTV Slovenija 30.11.2023
Nogometaši Olimpije so v 5. krogu Konferenčne lige izgubili proti Lillu z 0:2. Na razmočeni zelenici v Stožicah so bile razmere za igro na meji regularnosti. Bolje so se znašli Francozi, ki so si že zagotovili napredovanje v skupini A. Zelenica na… »

Tudi smola Olimpije ob domačem porazu proti Francozom

Zurnal24 30.11.2023
Nogometaši Olimpije po porazu proti Lillu brez možnosti za napredovanje v konferenčni ligi. Nogometaši Olimpije so v 5. krogu konferenčne lige v Stožicah izgubili proti Lillu z 0:2 (0:1). Ljubljančanom tako za razliko od Lilla ne bo uspelo… »

V blatnih Stožicah Lille zadeval, Olimpija zapravlja priložnosti

Dnevnik 30.11.2023
V petem krogu konferenčne lige v nogometu je Lilla v blatnih Stožicah premagal Olimpijo z 2:0. Ljubljančani so tekmo odigrali pogumno, a svojih priložnosti niso izkoristili in so ostali brez možnosti, da bi se uvrstili v izločilne boje. Po prikazani… »

V zeleno-belem močvirju so se bolje znašli Francozi

Delo 30.11.2023
Olimpija je v skupini H konferenčne lige izgubila proti Lillu z 0:2 in zapravila vse možnosti za napredovanje. V nadaljevanju preberite: Nogometaši Olimpije nimajo več možnosti za napredovanje v šestnajstino finala konferenčne lige. V 5. kolu… »

Evropsko slovo nogometašev Olimpije

Necenzurirano 30.11.2023
Z današnjim porazom Olimpije v konferenčni ligi proti favoriziranemu Lillu iz Francije, so ljubljanski nogometaši izgubili vse možnosti za napredovanje iz skupine A. Že pred začetkom tekme je bilo jasno, da Olimpija veliko možnosti za napredovanje… »

Nov poraz Olimpije na stožiški njivi

Delo 30.11.2023
Nogometaši Olimpije so v 5. krogu konferenčne lige v Stožicah izgubili proti Lillu z 0:2 (0:1). Ljubljančanom tako ne bo uspelo napredovati v izločilne boje. Nogometaši Olimpije so v 5. krogu konferenčne lige v Stožicah izgubili proti Lillu z 0:2… »

Maribor zaprl usta bogatim Francozom

SiolNET 30.11.2023
Slovenski nogometni klubi so v obdobju državne samostojnosti v Evropi gostili štiri francoske tekmece. Lille, ki bo danes v konferenčni ligi gostoval pri Olimpiji, bo peti. Za zdaj se lahko z zmago nad francoskim klubom pohvali le Maribor, ki je leta… »

Olimpija še nikoli ni tako slabo začela sezone v Evropi

RTV Slovenija 30.11.2023
Klavrno so košarkarji Cedevite Olimpije opravili s prvo polovico rednega dela Evropskega pokala. Devet tekem in devet porazov je tudi najslabši začetek evropske sezone v zgodovini ljubljanskega kluba. Čeprav so zmaji našli zmagoviti ritem v Ligi ABA… »

Argentinski mladenič junak Reala Madrida

Dnevnik 30.11.2023
V nogometni ligi prvakov je Real Madrid pred domačimi navijači na kolena spravil Napoli tudi s pomočjo 19-letnega Argentinca Nica Paza, ki je dosegel ključen gol. Manchester United je proti Galatasarayju znova zapravil dobljeno tekmo. Na sredinih… »

Šporar, Čerin in Verbič nared za akcijo, Zajc ne

Delo 30.11.2023
Danes bosta oživeli tudi Uefini evropska in konferenčna liga. Aktivnih bo več slovenskih nogometašev na tujem. Danes bosta oživeli tudi Uefini evropska in konferenčna liga. Aktivnih bo več slovenskih nogometašev, ne le igralci Olimpije. Sturm (Jon… »

Neslavni niz, ki Olimpiji ne more biti v ponos

SiolNET 30.11.2023
"Želeli smo ponoviti tekmo proti Partizanu in Budućnosti, a nam ni uspelo," je po devetem porazu Cedevite Olimpije v Eurocupu dejal trener ljubljanske ekipe Simone Pianigiani, ki je s slovensko zasedbo po polovici tekmovanja zdaj še edini klub v… »

Olimpija se je nabrusila za Lille, za Maribor se še bo

Delo 30.11.2023
Slovenski prvak Olimpija bo skušal drevi v Stožicah ohraniti upanje o napredovanju v izločilni del konferenčne lige. V nadaljevanju preberite: Čudež? Zakaj pa ne, razmišljajo v taboru nogometašev Olimpije pred današnjo peto tekmo (18.45) v… »

Poklical Elsnerja, fantom pa ukazal: "Da pokažejo jajca"

SiolNET 30.11.2023
Dan za najtežje pričakovano tekmo NK Olimpija v konferenčni ligi je tu. V Stožicah v četrtek ob 18.45 v petem krogu gosti na papirju najmočnejšo ekipo skupine A, francoski Lille. Slovenski prvak je po porazih na uvodnih treh tekmah tekmovanja v… »

Zeljković nad Lille z nasveti Elsnerja

Dnevnik 30.11.2023
V pripravah na današnjo tekmo nogometašev Olimpije v konferenčni ligi z Lillom se je trener Ljubljančanov Zoran Zeljković posvetoval tudi s prijateljem Luko Elsnerjem, ki v francoski ligi zelo uspešno vodi Le Havre. Nogometaši Olimpije bodo drevi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem