Povezane novice

Objavljen posnetek streljanja napadalcev v Jeruzalemu #video

SiolNET 30.11.2023
V streljanju v bližini avtobusne postaje v Jeruzalemu so bili danes ubiti trije ljudje, je sporočila izraelska reševalna služba. Še šest je bilo poškodovanih, od tega več huje. Izraelska policija, ki je kraj že zavarovala, je sporočila, da so… »

Blinken napoveduje nadaljevanje napadov na Gazo. Izrael naj bi iz zaporov izpustil še 22 otrok.

RTV Slovenija 30.11.2023
Izrael in palestinsko gibanje Hamas sta se le nekaj minut pred iztekom začasne prekinitve ognja dogovorila o podaljšanju premirja v Gazi za 24 ur. Ameriški zunanji minister Antony Blinken napoveduje nadaljevanje izraelskih napadov na Gazo. Izraelska… »

Še en dan miru v Gazi. Kaj pa potem?

Zurnal24 30.11.2023
Izrael in Hamas sta se danes le nekaj minut pred iztekom začasne prekinitve ognja dogovorila o enodnevnem podaljšanju pod enakimi pogoji kot doslej. Začasno premirje med Izraelom in gibanjem Hamas daje rezultate in bi se moralo nadaljevati, je v Tel… »

Gaza: V teku sedma izmenjava ujetnikov med Hamasom in Izraelom

Dnevnik 30.11.2023
Izraelska vojska je potrdila, da so sprejeli dve izraelski talki iz Gaze. Kot so sporočili iz urada izraelskega premierja Benjamina Netanjahuja, je ena od njiju tudi državljanka Francije. Nova, sedma izmenjava ujetnikov med Hamasom in Izraelom poteka… »

Izrael in Hamas do dogovora o podaljšanju prekinitve ognja

Delo 30.11.2023
Do zadnjega ni bilo jasno, ali se bo prekinitev ognja nadaljevala. V streljanju v Jeruzalemu danes več mrtvih. Izrael in skrajno palestinsko gibanja Hamas sta se le nekaj minut pred iztekom začasne prekinitve ognja dogovorila o enodnevnem podaljšanju… »

[Video] V Jeruzalemu teroristični napad takoj po podaljšanju prekinitve ognja

Nova 24TV 30.11.2023
V terorističnem napadu v Jeruzalemu vsaj dve smrtni žrtvi. (Foto: EPA-EFE/ABIR SULTAN) V Izraelu je prišlo danes zjutraj do novega terorističnega napada. V jutranjih urah sta v času prometne konice dva palestinska napadalca pri vhodu v Jeruzalem… »

Izrael in Hamas sta se dogovorila o podaljšanju prekinitve ognja

Zurnal24 30.11.2023
Izrael in skrajno palestinsko gibanja Hamas sta se le nekaj minut pred iztekom začasnega prekinitve ognja dogovorila o podaljšanju za en dan. Za to so se odločili v luči napora pogajalcev, da se nadaljuje proces osvobajanja talcev, je sporočila… »

IZRAEL IN HAMAS PODALJŠALA PREKINITEV OGNJA: Še ena izmenjava talcev in dostava humanitarne pomoči (VIDEO)

Regional 30.11.2023
Izrael in skrajno palestinsko gibanja Hamas sta se le nekaj minut pred iztekom začasne prekinitve ognja dogovorila o enodnevnem podaljšanju. Za to so se odločili v luči napora pogajalcev, da se nadaljuje proces osvobajanja talcev, je sporočila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem