Povezane novice

Koritnikove storitve za Mihaela Karnerja in Rajka Hrvatiča

Delo 30.11.2023
Med imeni za novega ministra je Boštjan Koritnik, nepoklicni podžupan Ljubljane, kar naj bi pomagalo k premiku v nepremičninskem projektu Urbana oaza. V nadaljevanju preberite: Vlada Roberta Goloba že skoraj dva meseca deluje v okrnjeni sestavi… »

Imena novih ministrskih kandidatov naj bi bila znana v petek

RTV Slovenija 30.11.2023
Premier Robert Golob je koalicijskim partnerjem predstavil imena kandidatov za ministre za javno upravo, kmetijstvo ter naravne vire in prostor. Po besedah vodij poslanskih skupin SD-ja in Levice so v javnosti poznani, pri izbiri pa zaupajo premierju… »

Golobov »jagodni« izbor novih ministrov

Delo 30.11.2023
Kandidati, ki jih je izbral Golob za nove ministre, ne zbujajo navdušenja. Predsednik vlade Robert Golob je koalicijskim partnerjem predstavil imena kandidatov za ministre za javno upravo, kmetijstvo ter naravne vire in prostor. Vodji poslanskih skupin… »

Golob koaliciji predstavil nove ministre, imena niso presenečenje

Zurnal24 30.11.2023
Glede ministrstva za naravne vire Golob še neodločen. Predsednik vlade Robert Golob je koalikcijskim partnerjem danes predstavil imena kandidatov za tri izpraznjejna mesta. Golob je pred kratkim napovedal, da bodo imena kandidatov znana kmalu… »

Novi Golobovi kandidati za ministre

Mladina 30.11.2023
Premier Robert Golob je koalicijskim partnerjem predstavil imena kandidatov za ministre za javno upravo, kmetijstvo ter naravne vire in prostor. Vodja poslanske skupine stranke Gibanje Svoboda Borut Sajovic je v izjavi za medije po koncu koalicijskega… »

Golob predstavil imena kandidatov za ministre

Delo 30.11.2023
Po neuradnih informacijah so pogovori o kandidatih vendarle v sklepni fazi. Predsednik vlade Robert Golob je na današnjem sestanku koalicijskim partnerjem predstavil imena kandidatov za ministre za javno upravo, kmetijstvo ter naravne vire in prostor. Ti… »

Golob koaliciji predstavil imena kandidatov za ministre

SiolNET 30.11.2023
Predsednik vlade Robert Golob je na današnjem sestanku koalicijskim partnerjem predstavil imena kandidatov za ministre za javno upravo, kmetijstvo ter naravne vire in prostor. Ti so po besedah vodij poslanskih skupin SD in Levice v javnosti poznani, pri… »

BOMO IZVEDELI, KDO BODO NOVI MINISTRI? To so imena, ki se omenjajo

Regional 30.11.2023
Po tem, ko so vladno ekipo Roberta Goloba oktobra zapustili ministri za kmetijstvo, javno upravo ter naravne vire in prostor, bi danes utegnilo postati jasno, kdo jih bo nasledil. Premier je namreč napovedal, da bo imena najverjetneje sporočil do konca… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem