Povezane novice

NEDOSEGLJIVA SPLETNA MESTA DRŽAVNIH USTANOV: "Ni šlo za varnostni incident, temveč za tehnične težave"

Regional 30.11.2023
Nekatera spletna mesta državnih ustanov so bila danes dopoldne začasno nedostopna. Pri tem ni šlo za varnostni incident, temveč za tehnične težave, je pojasnil prvi mož nacionalnega odzivnega centra za kibernetsko varnost SI-CERT Gorazd Božič… »

PREISKAVA O RAZLOGIH ZA ZASTOJE SPLETNIH STRANI JE V TEKU: Je šlo za kibernetski vdor?

Regional 30.11.2023
Začasno nedelovanje spletnih strani državnih ustanov je po pojasnilih ministrice za digitalno preobrazbo Emilije Stojmenove Duh posledica zastoja v delovanju omrežnih stikal. Težave so že odpravili, preiskava o razlogih za zastoj pa je v teku, je… »

Državne spletne strani znova delujejo. Nedelovanje posledica zastoja v delovanju omrežnih stikal.

RTV Slovenija 30.11.2023
Na državnem komunikacijskem omrežju HKOM se je zgodil zastoj v delovanju omrežnih stikal, zato niso delovale spletne strani, e-pošta in tudi telefoni, je po seji vlade pojasnila ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh. Nekaj ur so… »

#video Emilija Stojmenova Duh: Spletišča državnih institucij sedaj delujejo, preiskava je v teku

Dnevnik 30.11.2023
Številna spletna mesta organov državne uprave dopoldne niso bila dostopna. Ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh pravi, da ni šlo za hekerski vdor in da so težave odpravljene. Kot pravi, je preiskava, kaj natanko se je zgodilo, še… »

Težave pri delovanju spletnih strani državnih ustanov so odpravljene

SiolNET 30.11.2023
Nekatera spletna mesta državnih ustanov so bila danes dopoldne začasno nedostopna. Pri tem ni šlo za varnostni incident, temveč za tehnične težave, je pojasnil prvi mož nacionalnega odzivnega centra za kibernetsko varnost SI-CERT Gorazd Božič… »

Za mrk državne uprave niso krivi hekerji, ampak ...

Zurnal24 30.11.2023
Zjutraj so na državnih uradih prenehali delovati telefoni, spletna pošta in spletne strani. Našli so razlog za težave. Po redni tedenski seji vlade so na novinarski konferenci predstavili aktualne ukrepe. Okoljski minister Bojan Kumer je predstavil… »

Številne spletne strani državnih ustanov niso delovale

Mladina 30.11.2023
Kaj je bil razlog za težave, za zdaj ni znano, po prvih ocenaj naj ne bi šlo za hekerski napad. Številne spletne strani državnih ustanov danes zjutraj niso delovale, med drugim tudi spletna stran državnega zbora. Kaj je bil razlog za težave, za zdaj… »

Številne spletne strani državnih ustanov nekaj časa niso delovale

Delo 30.11.2023
Po prvih ocenah ministrice za digitalno preobrazbo Emilije Stojmenove Duh menda ni šlo za hekerski napad. Spletne strani državne uprave danes dopoldne okoli 10. ure nekaj časa niso delovale. V Nacionalnem odzivnem centru za kibernetsko varnost SI-CERT… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem