Povezane novice

Iztek prekinitve ognja: od jutra ubitih več kot sto ljudi

SiolNET 01.12.2023
Na območju Gaze je bilo po izteku prekinitve ognja med Izraelom in palestinskim skrajnim gibanjem Hamas po navedbah tamkajšnjega ministrstva za zdravje od jutra ubitih 109 ljudi, več sto pa jih je bilo ranjenih. Izraelska vojska pa je sporočila, da so… »

V Gazi v petek ubitih 178 ljudi. Rdeči polmesec: Izrael je prepovedal vstop humanitarne pomoči.

RTV Slovenija 01.12.2023
Izraelska vojska je kmalu po izteku veljavnosti dogovora s Hamasom o prekinitvi ognja obnovila napade na okupirano Gazo, kjer je bilo od jutra ubitih že najmanj 178 ljudi, ranjenih je 589. "V zadnjih nekaj urah so kopenske, zračne in pomorske sile… »

Izrael ubil več civilistov v Libanonu

Delo 01.12.2023
Izraelska vojska po izteku dogovora nadaljuje napade na palestinsko enklavo. Pozivi po podaljšanju premirja se vrstijo iz številnih držav. Spremljamo dogajanje na Bližnjem vzhodu: 19.45 Izrael ubil več civilitsov v Libanonu Po izteku začasnega… »

Konec premirja, obnovljeni izraelski napadi na Gazo terjali že 60 življenj

Dnevnik 01.12.2023
Izraelska vojska je danes kmalu po izteku veljavnosti dogovora o prekinitvi ognja nadaljevala napade na palestinsko enklavo Gaza, od koder prihajajo prva poročila o novih smrtnih žrtvah. Medtem ko izraelska letala napadajo cilje vzdolž Gaze, se v… »

Vsi govorijo o tej Izraelki

Zurnal24 01.12.2023
V torek so jo pripadniki Hamasa predali izraelski strani. Zaradi njenega dejanja, ko je izstopala iz vozila teroristične organizacije, jo Izraelci slavijo. Premirje v Gazi se je medtem končalo. V torek je bila med osvobojenimi talci tudi 36-letna Rimon… »

TRI URE PO KONCU PREMIRJA: Število smrtnih žrtev doseglo 29, Izrael z letaki poziva, naj zapustijo območje

Regional 01.12.2023
Izraelska vojska je danes kmalu po izteku veljavnosti dogovora o prekinitvi ognja nadaljevala napade na palestinsko enklavo, od koder prihajajo prva poročila o novih smrtnih žrtvah. Medtem ko izraelska letala napadajo cilje vzdolž Gaze, se v ozadju… »

Premirje kljub napadu

Dnevnik 01.12.2023
Včeraj zjutraj sta Izrael in Hamas še za en dan podaljšala premirje v Gazi, ki je vsaj do večera zdržalo, čeprav sta zjutraj domnevna člana Hamasa v Zahodnem Jeruzalemu ubila tri civiliste, več pa jih ranila. V zraku pa je obviselo novo… »

Novice dneva »

Kako vam sejmi v tujini odpirajo vrata do novih kupcev?

Finance.si pred 26 minutamiše 3 povezane

74-letnik v trčil v hišo in umrl

Necenzurirano pred 14 minutamiše 1 povezana

Kam vse je do zdaj šlo 465 milijonov evrov za okrevanje

Finance.si pred dvema uramaše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem