Povezane novice

Voznik zapeljal na tire in se prevrnil

SiolNET 01.12.2023
V Novi Gorici je zjutraj voznik osebnega vozila zapeljal na železniške tire in se prevrnil. Zaradi poškodb so voznika odpeljali v bolnišnico. Nesreča se je v Prvomajski ulici v Novi Gorici zgodila ob 8.27, so sporočili z uprave za zaščito in… »

Štajerska avtocesta ponovno odprta

SiolNET 01.12.2023
Štajerska avtocesta je med Krtino in Domžalami proti Ljubljani ponovno odprta. Daljši zastoj ostaja med Blagovico in Krtino proti Ljubljani in na regionalni cesti Blagovica - Lukovica - Domžale. Štajerska avtocesta je bila zaradi dvigovanja… »

Foto: S štajerske avtoceste še vedno odstranjujejo tovorno vozilo, uvedli enourno popolno zaporo

Necenzurirano 01.12.2023
Že tako obremenjen odsek štajerske avtoceste je danes zjutraj dodatno obremenila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo tovorno vozilo. Na štajerski avtocesti je zaradi prevrnjenega tovornega vozila zaprt vozni pas pred izvozom Domžale proti… »

Zaradi dviga tovornjaka eno uro zaprta avtocesta

Dnevnik 01.12.2023
Na štajerski avtocesti so zaradi prevrnjenega tovornjaka že vse od zgodnjega jutra nastajali zastoji, saj je bil zaprt vozni pas pred priključkom Domžale proti Ljubljani. Tovornjak so s ceste začeli dvigati in umikati okoli dveh, trajalo pa naj bi… »

To je razlog za kaos na štajerski avtocesti

Zurnal24 01.12.2023
Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je na omenjenem odseku še vedno oviran promet in nastajajo zastoji. Okoli 3. ure se je na štajerski avtocesti pri izvozu Domžale v smeri Ljubljane zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen… »

Foto: Pri Biču se je prevračal in pristal na kolesih, nato je zagorelo

Necenzurirano 01.12.2023
V prometni nesreči na dolenjski avtocesti se je poškodoval voznik osebnega vozila. Pristal je v novomeški bolnišnici. Nesreča tovornega vozila, ki se je v nočnih urah zgodila na štajerski avtocesti in posledice katere pristojni še vedno… »

Pozor, če se odpravljate za volan: Kaos na štajerski avtocesti

Zurnal24 01.12.2023
Obvoz za osebna vozila je po cesti Lukovica - Domžale, za tovorna vozila obvoza ni. Na štajerski avtocesti je pred Domžalami proti Ljubljani zaradi prevrnjenega tovornega vozila zaprt vozni pas. Nastal je več kot 5-kilometrski zastoj. Čas potovanja… »

Nočna kronika: avto v potoku, prevrnjen tovornjak in zabojnik v plamenih

Domžalec 01.12.2023
Nočna izmena poklicne gasilske enote CZR Domžale je imela minulo noč polne roke dela, saj je posredovala na dveh prometnih nesrečah in na požaru zabojnika. V Spodnjih Jaršah je gorel komunalni zabojnik, na Rovah je osebno vozilo zapeljalo v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem