Povezane novice

METEOROLOGI SPREMENILI NAPOVED: Snega za vzorec, oranžno opozorilo za del Primorske

Regional 01.12.2023
Deževje se danes še ne umirja, težišče padavin, ki se bodo še krepile, pa se premika proti severozahodu. Julijske in del Kamniških Alp ter zgornje Posočje bodo v naslednjih 30 urah prejeli veliko dežja. Snežna napoved pa se je spremenila, v… »

Arso za soboto za območje Gorenjske izdal oranžno opozorilo pred poplavami, na zahodu tudi nevarnost plazov

Dnevnik 01.12.2023
Po podatkih Agencije za okolje (Arso) bodo popoldan in v noči na soboto reke v zahodnem in severnem delu države še naraščale. Posamezne reke zlasti na Gorenjskem se lahko razlijejo iz struge, zato je Arso za soboto za ta del izdal oranžno opozorilo… »

Vreme se ne drži "dogovora": tla bodo pretopla za snežinke

Necenzurirano 01.12.2023
Še enkrat več se je za pravilno izkazala previdnost vremenoslovcev pri izražanju s pogojniki. Snežna napoved se je namreč spremenila. Če se je v sredo in četrtek zdelo, da bo lahko v soboto popoldne po nižinah zapadlo 10 do 20 centimetrov snega… »

To se nam lahko zgodi v soboto

SiolNET 01.12.2023
Deževje se danes še ne umirja, težišče padavin, ki se bodo še krepile, pa se premika proti severozahodu. Julijske in del Kamniških Alp ter zgornje Posočje bodo v naslednjih 30 urah prejeli veliko dežja. Snežna napoved pa se je spremenila, v… »

Vozniki, v soboto potrebna posebej previdna vožnja #video #foto

SiolNET 01.12.2023
Po napovedih agencije za okolje se bo jutri sredi dneva meja sneženja od severa začela spuščati. Popoldne bo dež ponekod prešel v sneg do nižin. Predvsem v nedeljo in ponedeljek bodo jutranje temperature nizke, kar na cestah pomeni tudi poledico… »

Vreme: Oblačno in deževno, za danes in jutri izdano oranžno opozorilo

Dnevnik 01.12.2023
Popoldne in zvečer bodo padavine v južni Sloveniji prehodno oslabele in ponekod ponehale. Najvišje dnevne temperature bodo na severu od 5 do 11, drugod ob okrepljenem jugozahodnem vetru od 12 do 18 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh… »

V soboto nas čaka prvi sneg, v nižinah naj bi ga zapadlo do 15 centimetrov

Nova 24TV 01.12.2023
Foto: Pixabay Kot kažejo napovedi meteorologov, nas bo v soboto po toplem koledarskem začetku zime obiskala tudi meteorološka zima. V soboto zjutraj bo sicer še razmeroma toplo, razen na severovzhodu države, kjer se bo pri tleh že občutil hladen… »

Topel začetek meteorološke zime

Dnevnik 01.12.2023
Danes je prvi dan meteorološke zime, ki se je začela deževno. Po podatkih Agencije RS za okolje (Arso) pa bo preobrat v vremenskem dogajanju prinesla sobota, ko bo po nižinah v notranjosti države zapadlo do 15 centimetrov južnega snega. V sredogorju… »

Pred nami ogromen preobrat: V dveh dneh bo temperatura padla za 25 stopinj

Zurnal24 01.12.2023
Čaka nas velik temperaturni preobrat. Vreme nam v prihodnjih dneh ne bo prizanašalo. Danes bo še oblačno in deževno, z relativno visokimi temperaturami, napovedujejo vremenoslovci Arsa. Najvišje dnevne temperature bodo na severu od 5 do 11, drugod… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem