Povezane novice

Šest Slovenk v boj, pet uspešnih, zablestela pa je Nika Prevc

SiolNET 01.12.2023
Z večernimi kvalifikacijami se je v Lillehammerju začela nova sezona svetovnega pokala za smučarske skakalke, ki jih bo odpeljala na 15 prizorišč. Na sobotno posamično tekmo se je danes poskušalo prebiti šest Slovenk, petim je uspelo. Odlično… »

Le četverica na tekmo, Domen Prevc obstal v kvalifikacijah

SiolNET 01.12.2023
Smučarski skakalci so se iz Ruke preselili v Lillehammer, kjer jih ta konec tedna čakata dve posamični tekmi na različnih skakalnicah. Danes so opravili s kvalifikacijami na srednji skakalnici, v katerih si je nastop na sobotni tekmi (16.10)… »

Najboljši spet Kraft, v kvalifikacijah obstal Domen Prevc, sestra Nika 4.

Delo 01.12.2023
Avstrijec Stefan Kraft in Kanadčanka Alexandria Loutitt dobila kvalifikacije za jutrišnji tekmi svetovnega pokala na srednji napravi v Lillehammerju. V Lillehammerju so pod streho spravili kvalifikacije za jutrišnji tekmi smučarskih skakalcev in… »

Lanišek med najboljšimi, Domen Prevc brez tekme

Zurnal24 01.12.2023
Skakalci so opravili s kvalifikacijami za tekmo na manjši napravi v Lillehammerju. Štirje slovenski skakalci so se na srednji skakalnici uvrstili na tekmo svetovnega pokala v norveškem Lillehammerju. Najboljši med njimi je bil Anže Lanišek (128,3… »

Kraft tudi v Lillehammerju nadaljuje prevlado

RTV Slovenija 01.12.2023
Stefan Kraft je zmagovalec kvalifikacij smučarskih skakalcev pred sobotno tekmo svetovnega pokala na srednji skakalnici v Lillehammerju. Od Slovencev je bil najboljši Anže Lanišek, 14. Kraft je bil že prejšnji konec tedna razred zase in je v Ruki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem