Povezane novice

Marsikje prvi sneg te zime. Na območju Mozirja Savinja poplavila hišo.

RTV Slovenija 02.12.2023
Dele države je pobelil prvi sneg te zime. Reke v Zgornji Savinjski dolini in Sava Bohinjka poplavljajo, nekatere reke na Koroškem, Sava Dolinka in Soča pa se razlivajo. Na območju Mozirja je poplavilo hišo. "V nižinah lahko zapade do pet, morda do… »

V večjem delu države sneži, na Kredarici v dveh dneh meter in pol snega #foto

SiolNET 02.12.2023
Po pestrem vremenskem dogajanju je Slovenijo popoldne od severa prešla hladna vremenska fronta, meja sneženja se je hitro spuščala in se v večjem delu države spustila do nižin, je na omrežju X objavila Agencija RS za okolje. Na Kredarici je medtem… »

#video Drava lahko ponoči poplavi, zaradi snega ponekod že upočasnjen promet

Dnevnik 02.12.2023
Vremenoslovci opozarjajo na povečan pretok rek, predvsem Save Dolinke, Savinje, Drave in Save v srednjem toku. Nekatere reke po državi se že razlivajo, Savinja pa je na območju Mozirja poplavila stanovanjsko hišo, ponoči pa bi se lahko v manjšem… »

Savinja poplavila objekte v Lokah pri Mozirju, razliva se Drava

Delo 02.12.2023
Drava lahko ponoči v manjšem obsegu poplavi vzdolž celotnega toka. Poplavljajo še tudi Sava Bohinjka, Sava in Ljubljanica. Reka Drava lahko ponoči poplavi v manjšem obsegu vzdolž celotnega toka. Sava Bohinjka še poplavlja, vendar se njen pretok… »

Zaradi snega ponekod upočasnjen promet

SiolNET 02.12.2023
Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je oviran promet v Domžalah v križišču Kopališke ulice in Ceste Talcev zaradi nesreče. Zaradi snega in plužnih skupin je promet na posameznih avtocestnih odsekih in na nekaterih… »

Savinja pri Mozirju poplavila hišo

Nova 24TV 02.12.2023
Narasla Savinja. Obilno deževje in močan veter sta tudi danes povzročila več težav. Savinja je na območju Mozirja poplavila hišo, na območju Laškega pa tri podvoze in lokalno cesto. Sprožili so se trije zemeljski plazovi. Gasilci so imeli veliko… »

Začelo se je: Takšne so razmere po Sloveniji

Zurnal24 02.12.2023
Na Koroškem in na Gorenjskem je dež okoli poldneva prešel v sneg, meja sneženja se bo postopoma spustila tudi v preostalih delih Slovenije. Na severu države se je že začelo ohlajati, na Pavličevem sedlu se je v pol ure ohladilo za 3 °C… »

MOŽNE SO POPLAVE: V Piranu se je oglasila sirena

Regional 02.12.2023
Danes čez dan bodo posamezne reke v severni in severozahodni Sloveniji poplavljale, drugod po državi pa so možna razlivanja nekaterih rek, opozarja Arso, ki je obnovil oranžno opozorilo za gorenjsko in savinjsko regijo. Dopoldne veter v zahodni in… »

Vreme: Pretežno oblačno in deževno

Dnevnik 02.12.2023
Danes bo sprva pretežno oblačno in deževno, lahko tudi zagrmi. Pihal bo okrepljen južni do jugozahodni veter, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Čez dan se bo hladilo, meja sneženja se bo začela spuščati. Pozno popoldne in… »

Zjutraj dež, že popoldan pa preobrat

Zurnal24 02.12.2023
V soboto zjutraj dež, lahko tudi zagrmi, popoldan pa bo dež prehajal v sneg. Shladilo se bo. Na ARSO za sobotno jutro in dopoldne napovedujejo deževje, lahko tudi zagrmi, popoldan bo dež prehajal v sneg, sneži lahko tudi po nižinah, Danes bo sprva… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem