Povezane novice

Kek napoveduje težko delo tistim, ki so se nasmehnili; Southgate se še dobro spomni Stožic

RTV Slovenija 02.12.2023
"Juha je zdaj zmešana. Lahko bi bolje zmešali, treba pa je še dobro začiniti vse skupaj (smeh). Zanima me tekmovalnost, imam skupino fantov, ki hoče tekmovati," je po žrebu skupin za evropsko prvenstvo v nogometu povedal Matjaž Kek. Slovenija se bo… »

Danec razmišlja le o Sloveniji: To bo naša ključna tekma na Euru

SiolNET 02.12.2023
Slovenska nogometna reprezentanca se bo na Euru 2024 najprej pomerila z Dansko. "To bo naša ključna tekma na prvenstvu," poudarja danski selektor Kasper Hjulmand, ki je prejšnji mesec premagal Kekovo četo na stadionu Parken (2:1). V skupini se bo… »

Slovenija z Dansko, Srbijo in Anglijo v močni skupini C

RTV Slovenija 02.12.2023
Slovenija bo na Euru 2024 igrala v skupini C proti Danski, Srbiji in Angliji. Slovence in navijače čaka junija prihodnje leto pot v Stuttgart, München in Köln. Žreb ni bil prizanesljiv, nasprotniki so močni, a privlačni in prizorišča so relativno… »

Slovenija bo igrala proti Angliji, Danski in Srbiji

Necenzurirano 02.12.2023
Žreb za skupinski del evropskega nogometnega prvenstva je opravljen. Slovenija bo v skupini igrala z Anglijo, Dansko in Srbija. Trije močni nasprotniki čakajo naše nogometaše. Slovenija bo prvo tekmo odigrala v Stuttgartu 16. junija proti Danski… »

Prodaja vstopnic za euro 2024: prijava šele po žrebu skupin

Delo 02.12.2023
Na aplikaciji Evropske nogometne zveze, kjer se morajo prijaviti navijači, bo sistem slovenske navijače zaznal po izbiri priljubljene reprezentance. Čeprav je Nogometna zveza Slovenije (NZS) v zadnjih dneh sporočila, da bodo vstopnice za slovenske… »

TV namigi: žreb za EP, prezrti gluhi športniki, film o najljubši vojni ...

Delo 02.12.2023
Žreb za nogometni EP, film kot poklon vsem gluhim športnikom, Pete Davidson je »vzornik« pubertetniku, priporočamo animirani doku Moja najljubša vojna. Sobota, 2. decembra Žreb skupin za evropsko prvenstvo v nogometu 2024: TV SLO 2 ob 18.00 Prenos… »

Vse oči uprte v Hamburg, Slovenija pričakuje tekmece na EP 2024

Delo 02.12.2023
Slovenska nogometna reprezentanca v tretjem bobnu pričakuje tekmece za evropsko prvenstvo v Nemčiji 2024. Zadnji tekmec bo morda znan šele konec marca. V nadaljevanju preberite: Slaba dva tedna po zmagi nad Kazahstanom bo slovenska izbrana vrsta danes… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem