Povezane novice

Kraft nepremagljiv, trije Slovenci s točkami, le Lanišek med deseterico #video

SiolNET 02.12.2023
Potem ko so smučarske skakalke opoldne v Lillehammerju na Norveškem vstopile v novo sezono svetovnega pokala, so se na istem prizorišču popoldne pomerili še moški. Tekmo na srednji skakalnici je dobil v tej sezoni še nepremagani Avstrijec Stefan… »

Le Anže Lanišek malce zmotil avstrijsko-nemško prevlado

RTV Slovenija 02.12.2023
Avstrijec Stefan Kraft je zmagal še na tretji tekmi nove sezone skakalcev. Najboljši je bil tudi v Lillehammerju na srednji olimpijski skakalnici. Trije Slovenci so osvojili točke svetovnega pokala, najvišje je bil Anže Lanišek na osmem mestu… »

Kraft kot z drugega planeta, med Slovenci najboljši Lanišek

Delo 02.12.2023
Avstrijski skakalni šampion je po dveh zmagah v Ruki sebi v prid odločil tudi prvo tekmo za svetovni pokal v Lillehammerju. Domžalski as med deseterico. Avstrijski smučarski skakalec Stefan Kraft v 45. sezoni svetovnega pokala še ne pozna poraza. Po… »

Japonka predobra za tekmice, najboljša Slovenka Nika Prevc

Delo 02.12.2023
Japonska smučarska skakalka Juki Ito je dobila sobotno tekmo svetovnega pokala na srednji napravi v Lillehammerju. Japonska smučarska skakalka Juki Ito (90,5 m, 94 m; 244,6 točke) je dobila sobotno tekmo svetovnega pokala na srednji napravi v… »

Na uvodu sezone zmaga Japonke, Nika Prevc z 10. mestom najboljša Slovenka

SiolNET 02.12.2023
Japonka Yuki Ito je zmagovalka prve tekme svetovnega pokala za smučarske skakalke v tej sezoni. V finalu tekme v Lillehammerju so nastopile štiri Slovenke, tako kot v kvalifikacijah je bila najbolj prepričljiva Nika Prevc na 10. mestu. Med slovenskimi… »

Yuki Ito zmagovalka v Lillehammerju, Nika Prevc deseta

Dnevnik 02.12.2023
Japonka Yuki Ito (244,6 točke) je po izjemnem finalnem skoku zmagovalka uvodne tekme smučarskih skakalk v norveškem Lillehammerju. Na srednji skakalnici se Slovenke niso najbolje znašle, najboljša med njimi je bila Nika Prevc (225,5), ki je v finalu… »

Američanka z ogromno prednostjo do zmage, Slovenki v ozadju

SiolNET 02.12.2023
Američanka Jessie Diggins je zmagovalka ženske tekme na 10 km prosto za svetovni pokal v smučarskem teku v Gällivareju na Švedskem. Z več kot 20 sekundami naskoka je ugnala Švedinji Ebbo Andersson in Moo Ilar. Slovenki Eva Urevc in Anja Mandeljc… »

Juki Ito dobila uvodno tekmo skakalk v Lillehammerju; Nika Prevc 10.

RTV Slovenija 02.12.2023
V Lillehammerju se je začela 13. sezona svetovnega pokala za smučarske skakalke. Uvodno tekmo na srednji skakalnici je dobila Japonka Juki Ito, ki si je zmago zagotovila z odličnim finalnim skokom. Japonka, ki je prvo serijo sklenila na 4. mestu, je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem