Povezane novice

POŽAR NA OBMOČJU KRANJA: Objekt pogorel v celoti

Gorenjski utrip 02.12.2023
Kranjski policisti so bili danes nekaj pred 7. uro obveščeni o požaru na območju Kranja. Po prvih podatkih je prišlo do požara na večjem lesenem objektu, v katerem je bila tudi kmetijska mehanizacija. Objekt je pogorel v celoti. Na kraj so bile… »

Foto: V Srakovljah pogorelo skladišče

Necenzurirano 02.12.2023
Nekaj pred 7. uro je zagorel lesen skladiščni objekt v vasi Srakovlje v bližini Kranja. Še preden so gasilci prišli na kraj požara, so ognjeni zublji še povzročili škodo – pogorel je cel objekt, v katerem je bila tudi kmetijska mehanizacija… »

Velika škoda v požaru lesenega objekta s kmetijsko mehanizacijo

Dnevnik 02.12.2023
Danes nekaj pred 7. uro je na območju Kranja prišlo do požara na večjem lesenem objektu, v katerem je bila tudi kmetijska mehanizacija. Objekt je pogorel v celoti, nastala je velika premoženjska škoda. Ena odrasla oseba se je nadihala dima in so jo… »

Večji požar v Srakovljah, gasilci v boj za objekte

Zurnal24 02.12.2023
Velika škoda v požaru lesenega objekta s kmetijsko mehanizacijo v Srakovljah. Gasilci stanovalce pozvali, da zaprejo okna in se ne približujejo kraju intervencije. Kranjski policisti so bili v soboto nekaj pred 7. uro obveščeni o požaru na območju… »

Pogorelo skladišče v Srakovljah, en človek zaradi vdihavanja dima v bolnišnico

RTV Slovenija 02.12.2023
Nekaj minut pred 7. uro zjutraj je obsežen požar popolnoma uničil leseni skladiščni objekt v vasi Srakovlje v občini Kranj. Enega človeka so zaradi vdihavanja dima odpeljali v zdravstveno ustanovo, gmotna škoda je velika. Nekaj minut pred 7. uro… »

Obsežen požar pri Kranju, osebo odpeljali reševalci

SiolNET 02.12.2023
Danes zjutraj so ognjeni zublji uničili večji skladiščni objekt v vasi Srakovlje pri Kranju. Zaradi vdihavanja dima je ena oseba potrebovala zdravstveno oskrbo. Kranjski policisti so bili danes nekaj pred 7. uro obveščeni o požaru na območju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem