Povezane novice

Tožilstvo: Osumljenec za napad z nožem v Parizu prisegel zvestobo Islamski državi

SiolNET 03.12.2023
Moški, ki je osumljen, da je v bližini Eifflovega stolpa v Parizu v soboto zvečer do smrti zabodel turista in ranil še dva človeka, je v videoposnetku, objavljenem na družbenih omrežjih, prisegel zvestobo skupini Islamska država, je danes zvečer… »

#video V napadu v Parizu umrl nemški državljan, dva človeka ranjena

Dnevnik 03.12.2023
V sobotnem napadu v središču Pariza je po najnovejših podatkih umrl nemški turist, dva človeka pa sta bila ranjena, poročajo tuje tiskovne agencije. Policija je po napadu aretirala 26-letnega francoskega državljana, znanega policiji, ki je… »

Francija: Radikalni islamist v Parizu z nožem in kladivom ubil turista!

Nova 24TV 03.12.2023
Foto: AFP Nova tragedija na ulicah Pariza. 26- letni državljan Francije iranskega porekla je z nožem in kladivom v soboto zvečer ubil turista in ranil še dva mimoidoča. Ob napadu je vzklikal “Allahu Akbar”, pred dejanjem pa je o namenu napada… »

V Parizu v napadu z nožem ubit nemški turist

RTV Slovenija 03.12.2023
V sobotnem napadu v središču Pariza je bil ubit nemški državljan, dva človeka pa sta bila ranjena. Policija je po napadu aretirala po skrajnih islamističnih idejah že znanega 26-letnega francoskega državljana, ki je mimoidoče napadel z nožem in… »

#video Pariz: Mimoidoče napadel z nožem in kladivom

Dnevnik 03.12.2023
V sobotnem napadu v središču Pariza je po najnovejših podatkih umrl nemški državljan, dva človeka pa sta bila ranjena. Policija je po napadu aretirala 26-letnega francoskega državljana, znanega policiji, ki je mimoidoče napadel z nožem in… »

V napadu v Parizu umrl nemški državljan, dva človeka ranjena

Delo 03.12.2023
Policija je po napadu aretirala 26-letnega francoskega državljana, znanega policiji, ki je mimoidoče napadel z nožem in kladivom. V sobotnem napadu v središču Pariza je po najnovejših podatkih umrl nemški državljan, dva človeka pa sta bila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem