Povezane novice

Nov vojni zločin Rusov? Od blizu ustrelili ukrajinska ujetnika.

SiolNET 03.12.2023
Na Telegramu je v soboto zaokrožil kratek videoposnetek, ki prikazuje dva moška, ki naj bi se predala drugi skupini vojakov. Na posnetku je slišati strele, nato pa se videoposnetek nenadoma prekine. Tudi ukrajinska vojska je sporočila, da je na… »

RACIJE V GEJEVSKIH KLUBIH: Pod pretvezo, da iščejo mamila

Regional 03.12.2023
Ruska policija je na podlagi novega odloka, ki je skupnost LGBTQ+ označil za ekstremistično, izvedla racije v več gejevskih klubih v Moskvi, so v soboto poročali lokalni mediji. Policisti naj bi gejevske klube preiskali pod pretvezo, da iščejo… »

#video Moskva: Policija izvedla racije v več gejevskih klubih, LGBTQ+ skupnost pod vse večjim pritiskom

Dnevnik 03.12.2023
Ruska policija je na podlagi novega odloka, ki je skupnost LGBTQ+ označil za ekstremistično, izvedla racije v več gejevskih klubih v Moskvi, poročajo njihovi lokalni mediji. Policisti naj bi gejevske klube preiskali pod pretvezo, da iščejo mamila… »

Policija v Moskvi izvedla racije v gejevskih klubih

Delo 03.12.2023
Policisti naj bi gejevske klube preiskali pod pretvezo, da iščejo mamila. Ruska policija je na podlagi novega odloka, ki je skupnost LGBTQ+ označil za ekstremistično, izvedla racije v več gejevskih klubih v Moskvi, so v soboto poročali lokalni… »

Ruska policija preiskala gejevske klube v Moskvi

RTV Slovenija 03.12.2023
Ruska policija je izvedla racije v več gejevskih klubih, potem ko je rusko vrhovno sodišče gibanje LGBT označilo za ekstremistično in prepovedalo njegove dejavnosti. Kot poroča BBC, ki se sklicuje na lokalne medije, je policija gejevske klube… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem