Povezane novice

Bela hiša: Do konca leta bo zmanjkalo pomoči za Ukrajino

SiolNET 04.12.2023
Direktorica urada za proračun Bele hiše Shalanda Young je ameriški kongres danes opozorila, da bo, če do konca leta ne bodo dosegli dogovora o novih sredstvih za Kijev, to ohromilo Ukrajino na bojišču proti ruski agresiji. Brez ukrepanja kongresa… »

Bela hiša opozorila, da ji zmanjkuje denarja za pomoč Ukrajini

RTV Slovenija 04.12.2023
Ukrajinske sile so sporočile, da so sestrelile 18 ruskih brezpilotnih letalnikov in eno raketo. Bela hiša je medtem opozorila, da ji zmanjkuje denarja in časa, da bi pomagali Ukrajini v boju proti ruski agresiji. Ukrajinska vojska je pojasnila, da so… »

Moskva potrdila smrt generala ruske vojske v Ukrajini

Dnevnik 04.12.2023
Ruske oblasti so potrdile, da je v Ukrajini umrl še en general ruske vojske. Namestnik poveljnika 14. armadnega korpusa Severne flote, generalmajor Vladimir Zavadski, je umrl na območju spopadov v Ukrajini, je danes sporočil guverner ruske regije… »

ZDA / »Zmanjkuje nam denarja in kmalu nam bo zmanjkalo časa«

Mladina 04.12.2023
Brez ukrepanja ameriškega kongresa bo zmanjkalo sredstev za nabavo več orožja in opreme za Ukrajino, je opozorila direktorica urada za proračun Bele hiše Shalanda Young. Direktorica urada za proračun Bele hiše Shalanda Young je ameriški kongres… »

Ukrajina / Rusija potrdila smrt generala

Mladina 04.12.2023
Ruske oblasti so potrdile, da je v Ukrajini umrl še en general ruske vojske. Ruske oblasti so potrdile, da je v Ukrajini umrl še en general ruske vojske. Namestnik poveljnika 14. armadnega korpusa Severne flote, generalmajor Vladimir Zavadski, je umrl… »

Rusija napadla Ukrajino z droni in raketo

Mladina 04.12.2023
Ukrajinska vojska naj bi večino napadov odvrnila. Rusija je minulo noč napadla Ukrajino s 23 brezpilotnimi letalniki in eno raketo, od tega je ukrajinska vojska večino napadov odvrnila, so po poročanju nemške tiskovne agencije dpa sporočile… »

V Ukrajini ponoči več kot 20 ruskih napadov z droni

Delo 04.12.2023
Od dronov, ki so jih ruske sile izstrelile s polotoka Krim, jih je ukrajinska vojska po lastnih navedbah sestrelila 18. Sestrelila je tudi raketo. Rusija je to noč napadla Ukrajino s 23 brezpilotnimi letalniki in eno raketo, so po poročanju nemške… »

Novice dneva »

»Izrael bo še naprej silovito napadal«

Mladina pred 30 minutamiše 2 povezani

Znižanje provizij za upravljanje sklada »Euro Cash«

Finance.si pred dvema uramaše 5 povezanih

Slovenska inflacija septembra še upadla in je pod enim odstotkom

Finance.si pred 42 minutamiše 1 povezana

Kdo je še najbolj zdrav v Nemčiji? Farmacevtska industrija

Finance.si pred 4 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem