Povezane novice

Putin med novimi diplomati sprejel tudi slovensko veleposlanico Darjo Bavdaž Kuret

SiolNET 05.12.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je v ponedeljek sprejel več novoimenovanih veleposlanikov v Moskvi, med njimi novo slovensko veleposlanico Darjo Bavdaž Kuret. V pogovoru z njimi je presodil, da je dvostranski dialog med Moskvo in številnimi državami… »

ODZIV FAJONOVE NA TO, DA JE MOSKVA PRIPRAVLJENA NA DIALOG S SLOVENIJO: "Kijevu bomo stali ob strani, dokler bo treba"

Regional 05.12.2023
Predaja akreditivnega pisma nove slovenske veleposlanice Darje Bavdaž Kuret ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu je povsem običajen postopek, ki ne spreminja ničesar, je danes izjavila zunanja ministrica Tanja Fajon. Poudarila je, da Slovenija še… »

Putin: Rusija pripravljena obnoviti odnose s Slovenijo

RTV Slovenija 05.12.2023
Rusija je pripravljena obnoviti dialog s Slovenijo, je ruski predsednik Vladimir Putin dejal novi slovenski veleposlanici v Moskvi Darji Bavdaž Kuret. Predsednik Ruske federacije Vladimir Putin je v ponedeljek sprejel več novoimenovanih veleposlanikov v… »

SLOVENSKA VELEPOSLANICA PRI PUTINU: Moskva pripravljena na obnovo dialoga, kaj pa Ljubljana?

Regional 05.12.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je v ponedeljek sprejel več novoimenovanih veleposlanikov v Moskvi, med njimi novo slovensko veleposlanico Darjo Bavdaž Kuret. V pogovoru z njo je ocenil, da je dvostranski dialog med Moskvo in Ljubljano zastal, in… »

Putin / »Rusija je pripravljena obnoviti odnose s Slovenijo«

Mladina 05.12.2023
Slovenija od začetka vojne odločna podpornica Ukrajine. Ruski predsednik Vladimir Putin je v ponedeljek sprejel več novoimenovanih veleposlanikov v Moskvi, med njimi novo slovensko veleposlanico Darjo Bavdaž Kuret. V pogovoru z njo je ocenil, da je… »

Putin sprejel slovensko veleposlanico. To ji je rekel

Zurnal24 05.12.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je v ponedeljek sprejel več novoimenovanih veleposlanikov v Moskvi, med njimi novo slovensko veleposlanico Darjo Bavdaž Kuret. Na ponedeljkovi slovesnosti ob predaji poverilnih pisem novoimenovanih tujih veleposlanikov je… »

Rusija pripravljena obnoviti dialog, če bo slovenska stran to želela

Delo 05.12.2023
Dvostranski dialog med Moskvo in Ljubljano zastal, je ocenil ruski predsednik. Izrazil je obžalovanje zaradi prekinitev političnih in kulturnih vezi. Ruski predsednik Vladimir Putin je v ponedeljek sprejel več novoimenovanih veleposlanikov v Moskvi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem