Povezane novice

Umrl član priljubljene zasedbe Bijelo dugme, v sredo bi praznoval rojstni dan

Necenzurirano 05.12.2023
Sinoči je v Splitu umrl Vlado Pravdić, nekdanji klaviaturist skupine Bijelo dugme poroča Avaz. Kot navaja omenjen medij, se je glasbenik zadnje mesece boril s hudo boleznijo, umrl pa je v splitski bolnišnici na predvečer svojega 74. rojstnega dne, ki… »

Umrl klaviaturist skupine Bijelo Dugme

Delo 05.12.2023
Najbolj znana jugoslovanska rock skupina je bila ustanovljena leta 1974 v Sarajevu. Kot poročajo srbski in hrvaški mediji, je Vlado Pravdić umrl v Splitu, kjer je zadnja leta živel in se boril s težko boleznijo. Jutri bi praznoval 74. rojstni dan… »

Umrl legendarni klaviaturist skupine Bijelo dugme

SiolNET 05.12.2023
V 74. letu starosti je sinoči umrl nekdanji klaviaturist sarajevske rock skupine Bijelo dugme Vladko Pravdić, poroča portal Dnevni avaz. Novico je potrdila njegova bližnja prijateljica, ki je sporočila, da je umrl v Splitu, kjer je živel in delal… »

Smrt člana skupine Bijelo Dugme

Zurnal24 05.12.2023
Umrl je klaviaturist skupine Bijelo Dugme, Vlado Pravdić. Po težki bolezni je umrl nekdanji klaviaturist skupine Bijelo Dugme, Vlado Pravdić, ki bi jutri praznoval 74. rojstni dan. Žalostno novico je za bosanske medije potrdila glasbenikova tesna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem