Povezane novice

Izvrstne Slovenke do še ene zanesljive zmage

SiolNET 06.12.2023
Slovenska ženska rokometna reprezentanca je v Trondheimu na Norveškem začela drugi del svetovnega prvenstva, ki poteka še na Danskem in Švedskem. Varovanke selektorja Dragana Adžića so z 31:27 premagale Južno Korejo. Zmagali sta tudi reprezentanci… »

Mavsarjeva ukrotila Korejke; Varagićeva: Nismo rekli zadnje; Adžić hvaležen

Delo 06.12.2023
Razigrane Slovenke so na SP premagale tudi Korejo, v petek v odprt boj z gostiteljicami za četrtfinale. Selektorju tudi v črnogorščini zmanjkuje presežnikov. V nadaljevanju preberite: »Nekaj je grenkega priokusa, ker smo vodile že za 10 golov, na… »

Pred petkovim velikim izzivom Slovenke ugnale azijske prvakinje

RTV Slovenija 06.12.2023
Slovenke so drugi del SP-ja v rokometu začele z zmago nad Južno Korejo z 31:27. Najboljša igralka tekme je bila v Trondheimu Alja Varagić s sedmimi zadetki. V petek zvečer se bodo Slovenke pomerile z Norvežankami. "To je bila za nas izjemno pomembna… »

Tretja zmaga Slovenk na SP, padla je tudi Koreja

Delo 06.12.2023
Slovenske rokometašice so na prvi tekmi drugega dela svetovnega prvenstva v Trondheimu premagale Južno Korejo. Tamara Mavsar devet golov. V petek z Norveško. Slovenske rokometašice so na prvi tekmi drugega dela 26. svetovnega prvenstva v Trondheimu… »

Serijske prvakinje Azije nemočne proti Sloveniji

Dnevnik 06.12.2023
V prvem krogu drugega dela SP je ženska rokometna reprezentanca Slovenije v Trondheimu na Norveškem premagala Južno Korejo z 31:27 (19:14). Naslednja tekma jo čaka v petek ob 20.30 proti sogostiteljici Norveški. Ena zmaga (proti Grenlandiji s 27:16)… »

Ni še čas za računanje, treba je nabirati točke, najprej s Korejo

Delo 06.12.2023
Slovenske rokometašice so se preselile v Trondheim, kjer bo danes ob 15.30 prva tekmica drugega dela SP Južna Koreja. Dragan Adžić: Vse gre po načrtu. V nadaljevanju preberite: Podobno pomembna in zahtevna tekma kot proti Angoli je pred slovenskimi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem