Povezane novice

Primer Logar / »Svojih korenin ne more zatajiti nihče«

Mladina 06.12.2023
Na levem političnem polu skeptični do resničnosti razhajanj med SDS in Logarjem. Ob oceni SDS, da njihov poslanec Anže Logar ustanavlja stranko, in njegovem zanikanju slednjega, v koaliciji zadržano spremljajo dogajanje na desnici. Ali gre zgolj za… »

NSi: Občutek imamo, da sta SDS in Logar dogovorjena, ne bi bilo prvič

SiolNET 06.12.2023
V NSi ob v javnosti izraženih različnih pogledih SDS in njihovega poslanca Anžeta Logarja na politično delovanje zadnjega poudarjajo, da se ne morejo znebiti "občutka, da so stvari dogovorjene". "Gotovo ne bi bilo prvič," je komentiral vodja… »

GRE ZGOLJ ZA PREDSTAVO ZA JAVNOST? V NSi se ne morejo znebiti "občutka, da so stvari dogovorjene"

Regional 06.12.2023
Ob oceni SDS, da njihov poslanec Anže Logar ustanavlja stranko, in njegovem zanikanju slednjega, v koaliciji zadržano spremljajo dogajanje na desnici. Ali gre zgolj za predstavo za javnost, je vprašanje za politične komentatorje, poudarja Luka Mesec… »

SDS: Logar očitno ustanavlja svojo stranko. NSi: Ne moremo se znebiti občutka, da gre za dogovor.

RTV Slovenija 06.12.2023
V izvršilnem odboru SDS-a ne dvomijo več, da Logar ustanavlja novo stranko. Sam je sicer poudaril, da glede političnega udejstvovanja zunaj stranke SDS ni sprejel nobene odločitve. V NSi-ju se ob tem ne morejo znebiti "občutka, da so stvari… »

V NSi sumničavi do potez SDS in Anžeta Logarja

Necenzurirano 06.12.2023
Na desnici si v zadnjih letih obupno prizadevajo poseči v bazen neopredeljenih ali sredinskih volivcev. Kaj pomeni angažma Anžeta Logarja in kako avtentične so njegove poteze in odzivi SDS? V SDS so sporočili, da po njihovi oceni »aktualni poslanec… »

Janša o Logarju: Ne vidim nobenega problema; kaj pa v Novi Sloveniji?

Dnevnik 06.12.2023
Izvršni odbor največje opozicijske stranke SDS je izrazil nezadovoljstvo s potezami njihovega poslanca Anžeta Logarja. Ocenjujejo, da ni več dvoma, da ustanavlja svojo stranko. Izvršni odbor stranke navkljub Logarjevim domnevnim načrtom ne namerava… »

TRENJA V SDS: Logar potezo stranke obžaluje, oglasil se je tudi Janša

Regional 06.12.2023
Poslanec SDS Anže Logar je po sporočilu SDS, da ni več dvoma o ustanavljanju njegove stranke, zapisal, da glede političnega udejstvovanja izven stranke SDS ni sprejel nobene odločitve. Distanciranje SDS od njegovih nastopov pa je označil za… »

V NSi udarili po Janši in Logarju: "Ne moremo se znebiti občutka ..."

Zurnal24 06.12.2023
V NSi ob v javnosti izraženih različnih pogledih SDS in njihovega poslanca Anžeta Logarja na politično delovanje slednjega poudarjajo, da se ne morejo znebiti "občutka, da so stvari dogovorjene". "Gotovo ne bi bilo prvič," je komentiral vodja… »

V SDS prepričani, da Logar ustanavlja svojo stranko, sam pa pravi ...

SiolNET 06.12.2023
"Po razpravi na zadnji seji poslanske skupine SDS ni nikakršnega dvoma več, da aktualni poslanec SDS Anže Logar ustanavlja novo stranko," so objavili v SDS po seji izvršilnega odbora. Logar pa v odzivu na Facebooku pravi, da sam ni sprejel prav nobene… »

Janša ga meče iz stranke, Logar to odločitev obžaluje

Zurnal24 06.12.2023
"Logarjeva stališča niso več stališča SDS," sporočajo s SDS. Za izključitev se kljub vsemu niso odločili. Izvršilni odbor (IO) stranke SDS je na včerajšnji seji ocenil, da po razpravi na zadnji seji Poslanske skupine SDS ni nikakršnega dvoma… »

SDS Logarja napotil k vratom, Logar: Odločitev je čezmerna

Delo 06.12.2023
Izvršni odbor SDS ocenjuje, da po zadnji seji poslanske skupine ni več dvoma, da Logar ustanavlja novo stranko. Ta pravi, da delitev ni pravi odgovor. Razhajanje Janeza Janše in Anžeta Logarja se očitno nadaljuje. Po tem, ko je pred dnevi Logar… »

SDS / »Logar ustanavlja svojo stranko«

Mladina 06.12.2023
V Janševi SDS ocenjujejo, da ni več nikakršnega dvoma, da njihov poslanec Anže Logar ustanavlja svojo stranko. Njegove nastope odslej štejejo za stališča stranke v nastajanju in ne za stališča SDS. V stranki SDS ocenjujejo, da ni več… »

Logar / »Obžalujem odločitev stranke SDS, ki ji pripadam že več kot 23 let«

Mladina 06.12.2023
Poslanec SDS Anže Logar je zapisal, da je poteza SDS glede tega, da se distancira od njegovih nastopov, prekomerna in nesorazmerna. Poslanec SDS Anže Logar je po sporočilu SDS, da ni več dvoma o ustanavljanju njegove stranke, zapisal, da glede… »

Logar ustanavlja novo stranko? V SDS mu očitajo prikrivanje kart.

Necenzurirano 06.12.2023
V SDS tudi ocenjujejo, da "v obstoječih razmerah ni čas za drobitev demokratičnih sil, ampak je potrebno njihovo združevanje ter aktivno ustvarjanje programske alternative stagnaciji in kaosu, ki ga ustvarja levičarska vladna koalicija"… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem