Povezane novice

Moški na svojem dvorišču umrl po padcu v jašek, napolnjen z vodo

RTV Slovenija 07.12.2023
V občini Tržič je 67-letni moški na svojem dvorišču padel v jašek, ki je bil napolnjen z vodo. Kot so sporočili s kranjske policijske uprave, je moški kljub posredovanju gasilcev in reševalcev umrl na kraju dogodka. Po informacijah Uprave RS za… »

Tragedija v Tržiču: 67-letnik na svojem dvorišču padel v jašek in umrl

Necenzurirano 07.12.2023
Na Cesti na Hudo na območju Tržiča se je včeraj pripetila tragična nesreča. Tržiški policisti so bili včeraj okoli 16.30 obveščeni o dogodku, v katerem je po do sedaj zbranih podatkih, 67-letni moški na svojem dvorišču padel v jašek, ki je… »

Tragedija v Tržiču, tako je umrl na lastnem dvorišču

Zurnal24 07.12.2023
V sredo popoldne se je v Tržiču zgodila nesreča, v kateri je umrl starejši moški. Tržiški policisti so bili v sredo okoli 16.30 obveščeni o dogodku, v katerem je umrl 67-letni moški. Po do zdaj zbranih podatkih je moški na svojem dvorišču… »

TRAGIČNO: Oseba padla v jašek in umrla

Regional 07.12.2023
Včeraj je v občini Tržič prišlo do tragične nesreče. Pri padcu v jašek se je oseba smrtno ponesrečila. Fotografija je simbolična. Ob 16.21 je na Cesti na Huje v občini Tržič oseba padla v jašek. S tehničnim posegom so jo izvlekli gasilci… »

Moški na dvorišču padel v jašek z vodo, niso ga mogli rešiti

SiolNET 07.12.2023
V Tržiču je v sredo popoldan oseba padla v jašek, so sporočili iz centra za zaščito in reševanje. Kljub pomoči je žal preminula. Nesreča se je zgodila ob 16.21 na Cesti na Huje, so še zapisali. Po do sedaj zbranih podatkih je 67-letni moški na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem