Povezane novice

Vratolomna vožnja pred policisti, ti ga še vedno niso ujeli

Zurnal24 07.12.2023
Prisilno so ga zaustavili, a nato jim je peš pobegnil. Policisti so v sredo pri prevozu migrantov v Drašičih pri Metliki ujeli 28-letnega Ukrajinca. Še vedno pa iščejo voznika avtomobila romunskih registrskih oznak, ki so ga ustavljali v Čatežu ob… »

S STINGERJEM USTAVILI TIHOTAPCA IRAČANOV: Zdaj ga iščejo tudi s helikopterjem

Regional 07.12.2023
Policisti so v sredo pri prevozu migrantov v Drašičih pri Metliki ujeli 28-letnega Ukrajinca. Še vedno pa iščejo voznika avtomobila romunskih registrskih oznak, ki so ga ustavljali v Čatežu ob Savi in je po vratolomni vožnji in prisilni… »

Tihotapca nezakonitih prebežnikov ustavil šele stinger, nato je peš pobegnil

RTV Slovenija 07.12.2023
V sredo zvečer so posavski policisti skušali ustaviti romunskega voznika, a ta njihovih ukazov ni upošteval in s pospešeno hitrostjo peljal naprej po avtocesti. Ko so ga ustavili s t. i. stingerjem, je peš pobegnil. Z novomeške policijske postaje so… »

Policisti s stingerjem ustavili tihotapca: ko je pobegnil, ga je iskal celo helikopter

24ur 07.12.2023
Policisti so na območju Čateža ob Savi poskušali ustaviti romunskega voznika, ki je pred njimi bežal, sunkovito menjal pasove in vozil celo s hitrostjo 180 km/h. Pri predoru Leščevje so uporabili stinger, ki je preluknjal pnevmatike in mu… »

#foto Tihotapčev avto ustavili šele s stingerjem, voznika iskali s psi in helikopterjem

Dnevnik 07.12.2023
Policisti iščejo voznika avtomobila romunskih registrskih oznak, ki so ga ustavljali v Čatežu ob Savi in je po vratolomni vožnji in prisilni zaustavitvi s stingerjem peš pobegnil, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto. Nekaj pred 22. uro so… »

Lov za tihotapcem Iračanov. Voznika naši policisti ustavili s stingerjem. #foto

SiolNET 07.12.2023
Nekaj pred 22. uro so v sredo policisti na območju Čateža ob Savi ustavljali voznika osebnega avtomobila alfa romeo romunskih registrskih oznak. Voznik znakov policistov ni upošteval in je s pospešeno hitrostjo nadaljeval vožnjo po avtocesti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem