Povezane novice

Bo UKC-ju Ljubljana in medicinski fakulteti v tednu dni uspelo rešiti spor?

RTV Slovenija 08.12.2023
Direktor UKC-ja Ljubljana Marko Jug in dekan ljubljanske medicinske fakultete Igor Švab sta se v Odmevih zavzela za rešitev spora med institucijama. Švab vztraja pri poplačilu dolga, Jug pa predvsem pri razkritju strukture cen zaračunanih storitev… »

Ministrstvo v sporu med medicinsko fakulteto in UKC Ljubljana pozvalo k izvajanju nujnih storitev

RTV Slovenija 08.12.2023
Medicinska fakulteta je odpovedala za danes predvideni sestanek z UKC-jem Ljubljana in napovedala, da začenja tehnične priprave na prenehanje izvajanja storitev za UKC Ljubljana. Ministrstvo poziva, naj se izvajanje nujnih storitev ne zaustavi. Spor med… »

Pacienti ne smejo ostati brez laboratorijskih preiskav

Delo 08.12.2023
Zadnja pogodba za laboratorijske storitve, podpisana med Medicinsko fakulteto in UKC, je iz leta 1996, že leta in leta fakulteta samovoljno določa cene. Preiskave, ki jih Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani izvaja za Univerzitetni klinični center… »

Medicinska fakulteta: Stekle so priprave za prenehanje dela za UKC Ljubljana

SiolNET 08.12.2023
"Medicinska fakulteta danes začenja tehnične priprave na prenehanje izvajanja storitev za UKC Ljubljana," so sporočili s fakultete po tem, ko so v četrtek pozno zvečer odpovedali sestanek z UKC Ljubljana. "V to smo bili primorani," so še zapisali v… »

Ministrstvo ponovno pozvalo medicinsko fakulteto in UKC Ljubljana k pogajanjem

Dnevnik 08.12.2023
Ministrstvo za zdravje je UKC Ljubljana in ljubljansko medicinsko fakulteto ponovno pozvalo, naj sedeta za pogajalsko mizo in poiščeta rešitve, ki bodo zagotovile nemoteno izvajanje zdravstvenih storitev v dobro pacientov, ki potrebujejo pomoč. Kot so… »

Ministrstvo za zdravje obe strani ponovno poziva, da sedeta za pogajalsko mizo

Delo 08.12.2023
UKC Ljubljana in medicinska fakulteta na nasprotnih bregovih; dekan je dejal, da je to, kar se dogaja, destrukcija javnega zdravstva. Po jutranjem zapletu, ko naj bi se sestali vodstvi medicinske fakultete in ljubljanskega kliničnega centra ter… »

Med UKC Ljubljana in medicinsko fakulteto dokončno počilo? Trdijo, da je jedro problema razkritje podatkov

Necenzurirano 08.12.2023
Spor med UKC Ljubljana in ljubljansko medicinsko fakulteto, ki zanjo izvaja mikrobiološke in patološke preiskave, se po odločitvi slednje, da se ne bo udeležila za danes napovedanega sestanka, dodatno zaostruje. Celoten zaplet je povezan z denarjem… »

Spor med medicinsko fakulteto in UKC Ljubljana "prešel vse meje racionalnosti"

Zurnal24 08.12.2023
Spor med Univerzitetnim kliničnim centrom Ljubljana in Medicinsko fakulteto Univerze v Ljubljani se ne umirja. Na fakulteti so začeli tehnične priprave na prenehanje izvajanja storitev, UKC Ljubljana bi pomoč iskal na sodišču. Jabolko spora med UKC… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem