Povezane novice

Kako je eksplodiral spor med ljubljanskima »sosedoma«

Dnevnik 08.12.2023
Spor med UKC Ljubljana in sosednjo medicinsko fakulteto se je še zaostril, omejitev sodelovanja, ki grozi, pa bi otežila zdravljenja v največji bolnišnici. Dogajanje kaže tudi na nedorečena razmerja pri ponujanju storitev med javnimi zavodi. Potem… »

KAKO JE UKC LJUBLJANA V LETU DNI PRIHRANIL 13 MIO? "Mehanizme, kot je prijava KPK, izkoriščajo prav tisti, ki izvajajo…

Regional 08.12.2023
V UKC Ljubljana so po lanskoletni reviziji poslovanja z dobavitelji pripravili plan aktivnosti za več kot 30 izboljšav na področju nabav. Ocenjujejo, da so zaradi nekaterih že uvedenih sprememb v letu dni s tem prihranili približno 13,5 milijona… »

Direktor UKC: Nekdo od zaposlenih je izkoriščal sistem

Zurnal24 08.12.2023
V UKC Ljubljana so uvedli spremembe pri nabavah, s čimer so po oceni generalnega direktorja Marka Juga v letu dni prihranili več kot 13 milijonov evrov. V UKC Ljubljana so po lanskoletni reviziji poslovanja z dobavitelji pripravili plan aktivnosti za… »

"Z novo prakso pri nabavah smo v UKC Ljubljana že prihranili milijone"

SiolNET 08.12.2023
V UKC Ljubljana so po lanski reviziji poslovanja z dobavitelji pripravili načrt aktivnosti za več kot 30 izboljšav na področju nabav. Ocenjujejo, da so zaradi nekaterih že uvedenih sprememb v letu dni s tem prihranili približno 13,5 milijona evrov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem