Povezane novice

NOVOST PRI SLOVENSKIH ŽELEZNICAH: Spreminjajo celostno podobo uniform za osebje (FOTO)

Regional 08.12.2023
Na Slovenskih železnicah (SŽ) po skoraj 30 letih spreminjajo celostno podobo uniform za osebje. Kot je dejal direktor SŽ-Infrastruktura Matjaž Kranjc, bodo zaposleni z njimi predstavljali vse vrednote, ki jih gojijo v skupini SŽ. Uniforme bodo v… »

Kako so videti nove delovne uniforme Slovenskih železnic

RTV Slovenija 08.12.2023
Zaposleni na Slovenskih železnicah bodo od nedelje naprej imeli novo podobo. Temnomodre uniforme bodo zamenjale uniforme v petrolejsko modri barvi, ki so jih zaposleni na SŽ-ju nosili vse od osamosvojitve Slovenije. Nove delovne uniforme vključujejo… »

Nove uniforme: Bi še prepoznali kontrolorja na vlaku?

Zurnal24 08.12.2023
Po skoraj 30 letih Slovenske železnice spreminjajo podobo uniform osebja. Namesto v prepoznavne petrolejsko zelene barve bodo odslej oblečeni v temno modro uniformo. Slovenske železnice so celostno grafično podobo posodobile v letu 2021, v večini so… »

Po 30 letih se poslavljajo petrolejsko modre uniforme Slovenskih železnic #video #foto

SiolNET 08.12.2023
Osebje Slovenskih železnic bo od nedelje nosilo nove uniforme. Z nedeljo, ko začne veljati nov vozni red vlakov, bo nov tudi videz osebja Slovenskih železnic. Po skoraj 30 letih se namreč poslavljajo njihove petrolejsko modre uniforme, zamenjale jih… »

#foto Nova podoba Slovenskih železnic

Dnevnik 08.12.2023
Na Slovenskih železnicah spreminjajo podobo uniform osebja. Skoraj 30 let so bili prometniki, sprevodniki, vodje vlakov, kontrolorji in prodajalci prepoznavni v uniformah v petrolejsko zeleni barvi. Od nedelje, 10. decembra, ko začne veljati tudi nov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem