Povezane novice

Kobajašiju kvalifikacije, Zajc in Peter Prevc med najboljšimi

SiolNET 08.12.2023
Zmagovalec kvalifikacij v zasneženem Klingenthalu za sobotno tekmo na veliki skakalnici (16.00) je Japonec Rjoju Kobajaši, ki je s 145,5 metra dolgim skokom poskrbel za daljavo dneva in bil le meter krajši od rekorda skakalnice. Drugi je bil serijski… »

Najdaljši japonski zvezdnik, Timi in Peter med elitno šesterico

Delo 08.12.2023
Rjoju Kobajaši najboljši v kvalifikacijah za jutrišnjo tekmo smučarskih skakalcev za svetovni pokal v Klingenthalu. Zelo dobra tudi Zajc in Peter Prevc. V kvalifikacijah za prvo tekmo smučarskih skakalcev za svetovni pokal v Klingenthalu, ki se bo… »

Kobajaši pred Kraftom, Zajc in Prevc med najboljšimi

RTV Slovenija 08.12.2023
Rjoju Kobajaši (145,5 m) je zmagovalec kvalifikacij pred sobotno tekmo smučarskih skakalcev v Klingenthalu. Vodilni skakalec sezone Stefan Kraft (138 m) je bil drugi. Dva Slovenca sta bila zelo visoko: Timi Zajc (138 m) četrti in Peter Prevc (137)… »

Dva orla odlična na saški miniletalnici, ostali zadržani

Zurnal24 08.12.2023
Smučarski skakalci so opravili s kvalifikacijami za uvodno tekmo v Klingenthalu. Na sobotno tekmo v nemškem Klingethalu se je uvrstilo vseh pet Slovencev, ki so bili na startni listi. Kvalifikacije je dobil Japonec Ryoyu Kobayashi (145,5 m), drugi je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem