Povezane novice

Norvežanke z drugega planeta, sanje o Parizu še živijo

Delo 08.12.2023
Slovenske rokometašice so doživele visok poraz proti gostiteljicam. Upirale so se do 20. minute, potem jim je zmanjkalo energije. V nedeljo z Avstrijo. Slovenske rokometašice so bile prve, ki so na 26. svetovnem prvenstvu povzročile vsaj nekaj težav… »

Norvežanke v drugem polčasu umirile pogumne Slovenke

RTV Slovenija 08.12.2023
Slovenske rokometašice so doživele drugi poraz na svetovnem prvenstvu. Norvežanke so bile v drugem polčasu premočne. Dvakratne olimpijske, štirikratne svetovne in devetkratne evropske prvakinje so bile v Trondheimu boljše s 34:21. Slovenija je… »

Slovenke brez četrtfinala, izvrstne Norvežanke niso dovolile presenečenja

SiolNET 08.12.2023
Slovenska ženska rokometna reprezentanca je v Trondheimu z 21:34 izgubila obračun z Norveško, ki je ena izmed treh gostiteljic svetovnega prvenstva, ki poteka še na Danskem in Švedskem. Varovanke črnogorskega stratega Dragana Adžića so tako… »

Konec sanj o senzaciji, Slovenke v Trondheimu na -13

Zurnal24 08.12.2023
Rokometašice Slovenije so izgubile tekmo proti Norveški in ostale brez četrtfinala. Ženska rokometna izbrana vrsta Slovenije je na srečanju proti aktualni evropski in svetovni prvakinji ter gostiteljici turnirja Norveški pričakovano položila… »

Slovenske rokometašice po porazu proti Norvežankam brez četrtfinala na SP

Dnevnik 08.12.2023
Slovenska ženska rokometna reprezentanca je na drugi tekmi glavnega dela svetovnega prvenstva na Danskem, Norveškem in Švedskem v Trondheimu izgubila proti Norveški z 21:34 (12:17). Slovenija je po današnjem porazu izgubila tudi teoretične možnosti… »

Primorec s poučno izkušnjo iz Švice, ki sanja o vpoklicu Matjaža Keka

SiolNET 08.12.2023
Že dolgo ni tako užival v nogometu. Za njim so sanjski tedni. Ne le, da mu uspevajo imenitne reči z Domžalami, ampak se je znašel tudi na samem vrhu lestvice najboljših slovenskih strelcev 1. SNL. Kmalu bo napočil čas za novoletni počitek. Ko bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem