Povezane novice

650 milijonov evrov za desetletno zvestobo

Dnevnik 10.12.2023
Japonski bejzbolski zvezdnik Shohei Ohtani je postal najbolje plačan športnik na svetu. Devetindvajsetletnik je podpisal pogodbo z Los Angeles Dodgers, ki je težka astronomskih 700 milijonov dolarjev (650 milijonov evrov) za desetletno zvestobo, kar je… »

Japonski zvezdnik postal najbolje plačani športnik na svetu

Delo 10.12.2023
Šohej Ohtani je sklenil astronomsko pogodbo z vodstvom kluba Los Angeles Dodgers. Šohej Ohtani je postal najbolje plačan športnik na svetu. Japonski bejzbolski zvezdnik je podpisal desetletno pogodbo z vodstvom kluba Los Angeles Dodgers, ki je težka… »

Japonec Ohtani k Dodgersom za 700 milijonov dolarjev

RTV Slovenija 10.12.2023
Šohei Ohtani, dvakratni najboljši igralec sezone ameriške bejzbolske Lige MLB, je podpisal 700 milijonov dolarjev vredno desetletno pogodbo z ekipo Los Angeles Dodgers. Gre za verjetno celo najvrednejšo pogodbo v zgodovini športa, ki je sledila… »

Japonski zvezdnik postal najbolje plačani športnik na svetu

SiolNET 10.12.2023
Japonski bejzbolski zvezdnik Shohei Ohtani je postal najbolje plačani športnik na svetu. Devetindvajsetletnik je podpisal pogodbo z Los Angeles Dodgers, ki je težka astronomskih 700 milijonov dolarjev (650 milijonov evrov) za desetletno zvestobo, kar… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem