Povezane novice

Lanišek in Kos tik pod odrom za zmagovalce

Dnevnik 10.12.2023
Nemec Karl Geiger je z dvema zmagama na tekmi smučarskih skakalcev za svetovni pokal v Klingenthalu končal zmagoviti niz Avstrijca Stefana Krafta, ki je bil tokrat drugi in deveti. Slovenci so pokazali napredek, saj je bil v soboto Anže Lanišek… »

Slovenci le za las brez prvih stopničk v sezoni, poseben mejnik Petra Prevca

SiolNET 10.12.2023
Smučarski skakalci so se v Klingenthalu v Nemčiji danes pomerili še na drugi posamični tekmi, najboljša Slovenca pa sta bila Anže Lanišek in Lovro Kos, ki sta si delila četrto mesto. Stopničke so zasedli Nemec Karl Geiger, Švicar Gregor… »

Mogel v Lillehammerju poskrbel za prve stopničke v sezoni

SiolNET 10.12.2023
Na drugi tekmi celinskega pokala v Lillehammerju na Norveškem je Žak Mogel zasedel tretje mesto, točke pa so osvojili tudi Maksim Bartolj, Matija Vidic, Jan Bombek, Rok Oblak in Mark Hafnar. Sportal Slovenci le za las brez prvih stopničk v sezoni… »

Lanišek in Kos odlična, žirija ni bila na njuni strani

Zurnal24 10.12.2023
Odlična nastopa Lovra Kosa in Anžeta Laniška, zasedla sta četrto mesto. Anže Lanišek je bil drugi po prvi seriji Klingenthala, Lovro Kos tretji. Njun zaostanek za domačinom Karlom Geigerjem ni bil velik. Slovencem so se obetale prve stopničke v… »

Anže Lanišek in Lovro Kos skupaj tik pod zmagovalnim odrom

Delo 10.12.2023
Nemški smučarski skakalec Karl Geiger, ki je v svojo korist odločil včerajšnjo tekmo v Klingenthalu, je bil najboljši tudi danes. Nemški smučarski skakalec Karl Geiger je po včerajšnji zmagi v svojo korist odločil tudi današnjo preizkušnjo za… »

Lanišek in Kos sta si razdelila mesto tik pod odrom za zmagovalce

RTV Slovenija 10.12.2023
Karl Geiger je zmagal tudi na drugi tekmi smučarskih skakalcev v Klingenthalu. Na vzhodu Nemčije sta se izkazala Anže Lanišek in Lovro Kos, ki sta si razdelila četrto mesto. 30-letni skakalec iz Oberstdorfa je zmagal že v soboto, ko je prekinil… »

PO IZJEMNIH SKOKIH V PRVI SERIJI: Dva Slovenca za las ob prve stopničke v sezoni

Regional 10.12.2023
Nemec Karl Geiger (297,9 točke) je zmagal na tekmi smučarjev skakalcev za svetovni pokal v domačem Klingenthalu. Drugi je bil za dosežek kariere Švicar Gregor Deschwanden (293,6), tretji Nemec Andreas Wellinger (293,1). Četrto mesto sta si razdelila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem