Povezane novice

Nenatančni Slovenci

Dnevnik 10.12.2023
Na svetovnem pokalu v biatlonu v Hochfilznu so se slovenski reprezentanti in reprezentantke zaradi zgrešenih tarč vrteli v kazenskem krogu. Na tekmah za svetovni pokal v biatlonu v Hochfilznu v Avstriji in smučarskem teku v Östersundu na Švedskem… »

Fak v šoku: Po 18-letni karieri bi rekel, da je to nemogoče, a očitno ni

Zurnal24 10.12.2023
Jakov Fak je moral na biatlonski štafetni tekmi v Hochfilznu kar petkrat v kazenski krog, potem ko je na streljanju leže zgrešil vseh osem poskusov. Norvežani Sturla Holm Lagreid, Tarjei in Johannes Thingnes Boe ter Vetle Sjaastad Christiansen so… »

Slovenke med deseterico, Lena Repinc odlična, Anamarija Lampič streljala bolje

SiolNET 10.12.2023
Norvežanke Juni Arnekleiv, Marit Skogan, Karoline Knotten in Ingrid Landmark Tandrevold so zmagovalke biatlonske štafetne tekme za svetovni pokal v avstrijskem Hochfilznu. Slovenke Lena Repinc, Polona in Živa Klemenčič ter Anamarija Lampič so… »

Fak po agoniji na strelišču: Nič mi ni jasno, to se mi še ni zgodilo

RTV Slovenija 10.12.2023
Slovenska biatlonska reprezentanca je bila na štafetni preizkušnji v Hochfilznu deveta. Z Miho Dovžanom je odlično začela, nato pa je drugi član štafete Jakov Fak prišel na streljanje leže in zgodilo se je nekaj res nenavadnega. Fak je moral kar… »

Slovenci kljub petim kazenskim krogom Faka in padcu Planka med deseterico

Delo 10.12.2023
V Hochfilznu se vsi po vrsti sprašujejo, kaj se je zgodilo z našim najizkušenejšim biatloncem na streljanju leže. Norveški biatlonci Sturla Holm Lagreid, brata Tarjei in Johannes Thingnes Bø ter Vetle Sjaastad Christiansen so zmagovalci štafetne… »

Kaj se je dogajalo na strelišču? Fak je zgrešil kar pet strelov.

SiolNET 10.12.2023
Norvežani Sturla Holm Lagreid, Tarjei in Johannes Thingnes Boe ter Vetle Sjaastad Christiansen so zmagovalci biatlonske štafetne tekme za svetovni pokal v Hochfilznu. Slovenci so po ponesrečenem nastopu Jakova Faka, ki si je na streljanju leže… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem