Povezane novice

Bliže dogovoru o zvišanju plač javnih uslužbencev

Delo 11.12.2023
Javni sektor: Vlada in sindikati ocenjujejo pogajanja kot konstruktivna in upajo, da bodo še pred prazniki dosegli kompromis. Jutri bo novi minister za javno upravo Franc Props prevzel posle od začasnega vodje resorja, finančnega ministra Klemna… »

Na pogajanjih glede usklajevanja plač narejen korak naprej

SiolNET 11.12.2023
Današnja pogajanja o usklajevanju plač v javnem sektorju z inflacijo so tako na vladni kot na sindikalni strani ocenili kot konstruktivna. Kot so pojasnili, je bil narejen korak naprej. Pogajanja bodo nadaljevali prihodnji ponedeljek, v vmesnem času pa… »

Nov krog pogajanj med vlado in sindikati javnega sektorja "konstruktiven", a brez končnega dogovora

RTV Slovenija 11.12.2023
Pogajanja o usklajevanju plač v javnem sektorju z inflacijo so tako na vladni kot na sindikalni strani ocenili kot konstruktivna, narejen naj bi bil korak naprej. Pogajanja se nadaljujejo prihodnji ponedeljek, dotlej bodo potekala interna posvetovanja… »

Sindikati in vlada zbližali stališča, a še daleč od dogovora

Dnevnik 11.12.2023
Vlada ponuja 65 -odstotno uskladitev plač z letošnjo inflacije, sindikati bi 85 odstotkov, razhajanja tudi pri datumu uskladitve. Pogajanja bo še naprej vodil finančni minister Klemen Boštjančič »Narejen je bil korak naprej, a smo še daleč od… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem