Povezane novice

Požar zahteval življenje 85-letnega lastnika hiše

Dnevnik 11.12.2023
V okolici Postojne je v nedeljo okoli 19. ure v hiši izbruhnil požar, ki je zahteval življenje 85-letnega lastnika. Moški je bil najprej nekaj časa v nezavesti, gasilci in reševalci so mu nudili prvo pomoč. Zatem so ga odpeljali v ljubljanski… »

V hiši je izbruhnil požar, padel je v nezavest, nato pa umrl v bolnišnici

Zurnal24 11.12.2023
Tragedija v Postojni. V okolici Postojne je v nedeljo okoli 19. ure v hiši izbruhnil požar, ki je zahteval življenje 85-letnega lastnika. Moški je bil najprej nekaj časa v nezavesti, gasilci in reševalci so mu nudili prvo pomoč. Zatem so ga… »

Po požaru umrl 85-letni lastnik hiše

RTV Slovenija 11.12.2023
V okolici Postojne je v nedeljo okoli 19. ure v hiši izbruhnil požar. Zaradi posledic požara je pozneje v bolnišnici umrl 85-letni lastnik hiše. Moški je bil najprej nekaj časa v nezavesti, gasilci in reševalci so mu nudili prvo pomoč. Zatem so… »

V požaru v okolici Postojne umrl 85-letnik

SiolNET 11.12.2023
Iz koprske policijske uprave so sporočili, da je v nedeljo v požaru v stanovanjski hiši v okolici Postojne umrl 85-letnik. Policiste so o požaru v naselju Hrašče obvestili nekaj pred 19. uro. Gasilci PGD Studeno in Postojna so s pomočjo dihalnih… »

PO POŽARU PRI POSTOJNI: Lastnik hiše umrl v UKC Ljubljana

Regional 11.12.2023
Danes smo že poročali, da je včeraj nekaj minut pred 18.00 v Hraščah pri Postojni izbruhnil požar v stanovanjski hiši. Na kraju so posredovali gasilci, ki so 85-letnega lastnika hiše oživljali. Prepeljanja je bil v UKC Ljubljana, kjer pa je umrl… »

POŽAR PRI POSTOJNI: Neodzivno osebo oživljali na kraju

Regional 11.12.2023
V Hraščah pri Postojni se je včeraj ob 18.43 iz stanovanjske hiše valil dim, poroča Uprava za zaščito in reševanje. Fotografija je simbolična. Gasilci PGD Studeno in PGD Postojna so s pomočjo dihalnih aparatov vstopili v zakajen objekt od koder… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem