Povezane novice

Zlati globusi / Največ nominacij za Barbenheimer

Mladina 11.12.2023
Film Barbie ima devet, Oppenheimer pa osem nominacij za prestižne zlate globuse. Filma Barbie in Oppenheimer, ki sta to poletje obvladovala kinematografski svet in se je zanju pojavila skovanka Barbenheimer, sta na vrhu seznama nominacij za filmske zlate… »

Barbenheimer na vrhu nominacij za filmske zlate globuse

SiolNET 11.12.2023
Filma Barbie in Oppenheimer, ki sta to poletje obvladovala kinematografski svet in se je zanju pojavila skovanka Barbenheimer, sta na vrhu seznama nominacij za filmske zlate globuse, ki jih podeljujejo v skupno 27 filmskih in televizijskih kategorijah… »

Barbenheimer tudi na zlatih globusih: devet nominacij za Barbie, osem za Oppenheimerja

RTV Slovenija 11.12.2023
Barbie je nominacije za zlate globuse zavila v rožnato: satira Grete Gerwig se poteguje za devet nagrad, tudi za najboljšo komedijo in glavna igralca. Za ovratnik ji diha Oppenheimer z osmimi nominacijami. V TV-kategorijah je Nasledstvo brez konkurence… »

Barbenheimer na vrhu nominacij za zlate globuse

Dnevnik 11.12.2023
Filma Barbie in Oppenheimer, ki sta to poletje obvladovala kinematografski svet in za katera se je pojavila skovanka Barbenheimer, sta na vrhu seznama nominacij za filmske zlate globuse, ki jih podeljujejo v skupno 27 filmskih in televizijskih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem