Povezane novice

Za kom smo Slovenci v zadnjem letu najbolj brskali po spletu?

Dnevnik 12.12.2023
Slovenci smo letos na spletu prek googla najpogosteje iskali informacije o preminulemu radijskemu in televizijskem voditelju Sašu Hribarju. Na drugem mestu je bilo iskanje gesla BestFM, na tretjem pa partnerica premierja Roberta Goloba, Tina Gaber… »

Slovenci na Googlu največkrat iskali Saša Hribarja

RTV Slovenija 12.12.2023
Slovenci so letos na spletu najpogosteje iskali informacije o pokojnem radijskem in televizijskem voditelju Sašu Hribarju. Je na vrhu seznama najbolj iskanih besed na iskalniku Google, pa tudi na vrhu lestvice največkrat iskanih besednih zvez. "Najbolj… »

Slovenci najbolj iskali Saša Hribarja, BestFM in Tino Gaber

Delo 12.12.2023
Med priljubljenimi Google iskanji so bile še cene, knjige in filmi. Slovenci so letos na spletu najpogosteje iskali informacije o preminulem radijskem in televizijskem voditelju Sašu Hribarju. Na drugem mestu je bilo iskanje gesla BestFM, na tretjem pa… »

To so Slovenci letos največkrat iskali na Googlu

SiolNET 12.12.2023
Slovenci so letos na spletu najpogosteje iskali informacije o umrlem radijskem in televizijskem voditelju Sašu Hribarju. Na drugem mestu je bilo iskanje gesla Best FM, na tretjem pa partnerica premierja Roberta Goloba Tina Gaber, kažejo podatki Googla o… »

KAJ SMO SLOVENCI NAJPOGOSTEJE ISKALI NA SPLETU: Med vprašanji tudi, kako diha ligenj in kako je padlo drevo

Regional 12.12.2023
Slovenci so letos na spletu najpogosteje iskali informacije o preminulemu radijskemu in televizijskem voditelju Sašu Hribarju. Na drugem mestu je bilo iskanje gesla BestFM, na tretjem pa partnerica premierja Roberta Goloba, Tina Gaber, kažejo podatki… »

To smo Slovenci največkrat iskali na Googlu

Zurnal24 12.12.2023
Znani so podatki Googla o najpogostejših splošnih iskanjih v letu 2023. Slovenci so letos na spletu najpogosteje iskali informacije o preminulemu radijskemu in televizijskem voditelju Sašu Hribarju. Na drugem mestu je bilo iskanje gesla BestFM, na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem