Povezane novice

VIADUKT GABROVICA KONČAN, TRETJI DO KONCA LETA? Bratuškova obljublja prvi vlak na progi leta 2026 (FOTO, VIDEO)

Regional 12.12.2023
V okviru projekta drugega železniškega tira Divača-Koper so danes obeležili zaključek gradnje viadukta Gabrovica. Premier Robert Golob je poudaril pomen boljše železniške povezave Luke Koper in preostanka države za gospodarstvo in blaginjo ljudi… »

Na trasi drugega tira končan viadukt Gabrovica #video

SiolNET 12.12.2023
V okviru projekta drugega železniškega tira Divača–Koper so danes obeležili zaključek gradnje viadukta Gabrovica. Premier Robert Golob je poudaril pomen boljše železniške povezave Luke Koper in preostanka države za gospodarstvo in blaginjo… »

Končana gradnja viadukta Gabrovica. Prvi vlaki po drugem tiru leta 2026?

RTV Slovenija 12.12.2023
Na trasi drugega tira Divača–Koper je končan železniški viadukt Gabrovica, ki prečka Osapsko dolino in se vije pod največjim avtocestnim viaduktom pri nas, Črnim Kalom. Gradnja je trajala dve leti. Prvi vlak naj bi po povezavi zapeljal leta 2026… »

#video Končana gradnja viadukta Gabrovica, ''mlajšega brata'' črnokalskega viadukta

Dnevnik 12.12.2023
Istra in Kras sta povezana z novim viaduktom – to je železniški viadukt Gabrovica na bodoči progi drugega tira med Divačo in Koprom, ki pelje pod avtocestnim viaduktom Črni Kal. Oba viadukta je projektiral inženir Marjan Pipenbaher. “Mlajši… »

Na trasi drugega tira odpirajo penino

Delo 12.12.2023
2TDK lahko unovči evropska sredstva, ker so izvajalci pravočasno zgradili dva viadukta in predor T8. V nadaljevanju preberite: Danes teče penina na viaduktu Gabrovica, čez deset dni bodo nazdravili na Vinjanu. Turški delavci iz podjetja Yapı Merkezi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem