Povezane novice

Cenitev Plečnikovega stadiona, ki jo je naročil MOL, podobna Pečečnikovi: 18 milijonov evrov

RTV Slovenija 12.12.2023
Zemljišče pod Plečnikovim stadionom je ocenjeno na 18,1 milijona evrov, je po prejemu cenitve, ki jo je naročil MOL, povedal župan Zoran Janković. Kot je znano, sta se cenitvi Joca Pečečnika in države, ki se zanima za odkup, precej razlikovali… »

MOL za zemljišče pod Plečnikovim stadionom zvišal cenitev z 11,7 na 18,1 milijona evrov

Dnevnik 12.12.2023
Ljubljanski župan Zoran Janković je na današnji novinarski konferenci povedal, da nova cenitev Mestne občine Ljubljana za zemljišče pod Plečnikovim stadionom, s katero naj bi razrešili različna stališča med poslovnežem Jocom Pečečnikom in… »

Cenitev MOL za Plečnikov stadion: 18,1 milijona evrov

SiolNET 12.12.2023
Ljubljanski župan Zoran Janković je na novinarski konferenci povedal, da cenitev Mestne občine Ljubljana za zemljišče pod Plečnikovim stadionom, s katero naj bi razrešili različna stališča med poslovnežem Jocem Pečečnikom in ministrstvom za… »

Nova cenitev Plečnikovega stadiona je dobrih 18 milijonov evrov

Delo 12.12.2023
MOL se je za novo cenitev odločila zaradi prevelike razlike med cenitvijo države in Joca Pečečnika. Po tretji cenitvi Plečnikovega stadiona je njegova vrednost 18,1 milijona evrov, je danes povedal ljubljanski župan Zoran Janković in dodal, da so… »

Janković razkril rezultate cenitve: Pečečnik bliže resnici kot ministrstvo za kulturo

Necenzurirano 12.12.2023
Ljubljanski župan Zoran Janković je v želji po posredovanju med ministrstvom za kulturo in Jocom Pečečnikom naročil še tretjo cenitev zemljišča Plečnikovega stadiona. Danes je razkril rezultate. Kako se bo razpletla saga okoli Plečnikovega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem