Povezane novice

Dončićeva (nepričakovana) podaja, ki odmeva v Ligi NBA; Green poskrbel za zgražanje

RTV Slovenija 13.12.2023
Skoraj ni tekme, na kateri Luka Dončić ne bi navdušil s kakšno potezo. Tokrat je za enega izmed vrhuncev na obračunu z Los Angeles Lakersi (127:125) poskrbel z osupljivo podajo. Eden izmed junakov večera je bil Dante Exum, ki je Lakerse presenetil z… »

Ko Luka Dončić zagleda LeBrona Jamesa, takoj pozabi na bolečino

Delo 13.12.2023
Košarkarji LA Lakers ostajajo poseben izziv za slovenskega asa. Po novi odlični predstavi je potožil, da je očitno že star. Dončić: Stockton zdaj 18:293. V nadaljevanju preberite: Če bi moral Luka Dončić izbrati tekmece, ki so zanj največji… »

Neverjetna poteza Luke odmeva po svetu, naenkrat osmešil kar dva asa

Zurnal24 13.12.2023
Luka Dončić je znova navduševal s spektakularnimi potezami ter bil jeziček na tehtnici na epskem dvoboju med Mavericks in Lakers. Derbi večera lige NBA je bil na sporedu v razprodani American Airlines Areni v Dallasu, kjer so domači Mavericks… »

Luka si je grozljivo zvil gleženj, a po tekmi navdušil z izjavo

Zurnal24 13.12.2023
Luka Dončić je kljub bolečinam v hrbtu, zvitemu gležnju in presekani ustnici še osmič zapored presegel mejo 30 točk in popeljal Mavericks do zmage nad Los Angeles Lakers. Manj kot 24 ur po zmagi nad Memphis Grizzlies je ekipo Dallas Mavericks… »

Še lani igral z Olimpijo, zdaj skupaj z Dončićem potopil Lakers

Zurnal24 13.12.2023
Dončić je popeljal Dallas še do zmage nad LA Lakers, a je imel kljub nekaterim pomembnim odsotnostim veliko pomoč soigralcev. Slovenski košarkar Luka Dončić je v dresu Dallas Mavericks v domači dvorani prikazal novo blestečo predstavo, s katero… »

O Dončićevi potezi govorijo vsi: Ne premikaj se, našel te bom

SiolNET 13.12.2023
Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić je znova navdušil svet s svojo izjemno predstavo, ko je njegova ekipa Dallas Mavericks premagala Los Angeles Lakers s tesnim izidom 127:125. Njegov nastop je bil zaradi bolečin v hrbtu celo pod vprašajem… »

DONČIĆ NA REALNA TLA POSTAVIL LEBRONA JAMESA: "Ni 'šans', na takšni tekmi pa že ne bom šel z igrišča" (VIDEO)

Regional 13.12.2023
Slovenski košarkar Luka Dončić je v dresu Dallas Mavericks v domači dvorani prikazal novo blestečo predstavo, s katero je na realna tla postavil prvega zvezdnika lige NBA LeBrona Jamesa in njegove Los Angeles Lakers, zmagovalce Las Vegasa. Dončić… »

Luka Dončić ne popušča: kljub zvitemu gležnju padel tudi LeBron James

Delo 13.12.2023
Dallas bo sprejel naslednji izziv v petek zjutraj, ko se bo v svoji dvorani pomeril z Minnesoto. Slovenski košarkar Luka Dončić je v dresu Dallas Mavericks v domači dvorani prikazal novo blestečo predstavo, s katero je na realna tla postavil prvega… »

#video Dončić popeljal Dallas še do zmage nad LA Lakers

Dnevnik 13.12.2023
Slovenski košarkar Luka Dončić je v dresu Dallas Mavericks v domači dvorani prikazal novo blestečo predstavo, s katero je na realna tla postavil prvega zvezdnika lige NBA LeBrona Jamesa in njegove Los Angeles Lakers, zmagovalce Las Vegasa. Dončić… »

Po razburljivi končnici Dončić boljši tudi od Jamesa in Davisa

Zurnal24 13.12.2023
Dallas Mavericks so tokrat premagali LA Lakers. Končalo se je s 127:125. Oslabljeni Dallas, tokrat so zaradi poškodb manjkali Kyrie Irving, Josh Green in Maxi Kleber, vrnila pa sta se Grant Williams in Tim Hardaway Jr., je odigral drugo tekmo v dveh… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem