Povezane novice

Platformaški nastop Nataše Pirc Musar

Delo 13.12.2023
Volivci povezovalno in v prihodnost usmerjeno agendo nagrajujejo, saj sta Nataša Pirc Musar in Anže Logar najbolj priljubljena politika v državi. V nadaljevanju preberite: Ob koncu prvega leta mandata se je predsednica republike Nataša Pirc Musar… »

Koalicija: Predsednica poudarila ključne teme. Opozicija: Manko vizije, govor protisloven.

RTV Slovenija 13.12.2023
Koalicija pozdravlja nagovor predsednice republike Nataše Pirc Musar, v katerem je po njihovi oceni poudarila ključne teme za Slovenijo, predvsem podnebne spremembe. V opoziciji so medtem pogrešali poziv h konkretnim ukrepom za obvladovanje migracij… »

Nataša Pirc Musar prvič nagovorile poslance

Necenzurirano 13.12.2023
Predsednica Nataša Pirc Musar je prvič, odkar je postala predsednica pred letom dni, nagovorila poslance državnega zbora, in sicer pred 15. redno sejo. Poudarila je boj za dostojanstvo vseh prebivalcev ter kako se mora država spoprijeti z vsemi… »

Nataša Pirc Musar pred poslanci: Živimo v svetu, ki ne obeta lepe prihodnosti

RTV Slovenija 13.12.2023
Vtisi po enem letu v predsedniški palači so delno dobri, pa tudi slabi, je pred poslanci dejala predsednica Nataša Pirc Musar. Žalostijo jo predvsem današnje razmere v svetu, ki ne obetajo lepe prihodnosti. "Nič ni več sveto," je dejala. Tretjič v… »

Pirc Musarjeva v DZ: Vtis je deloma pozitiven, deloma negativen

SiolNET 13.12.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je danes na lastno pobudo nagovorila poslance. V nagovoru se je sprehodila čez dogajanje v slovenski notranji in zunanji politiki v iztekajočem se letu ter se dotaknila izzivov, ki Slovenijo čakajo v prihodnje… »

Pirc Musar: Pozabiti moramo na desetletne zamere, sosedske in strankarske

Delo 13.12.2023
Predsednica republike meni, da sta večja dodana vrednost na zaposlenega in spodbujanje delovne aktivnosti pogoja za vsako reformo. Predsednica Republike Slovenije Nataša Pirc Musar je prvič na lastno pobudo nagovorila poslance državnega zbora… »

Nataša Pirc Musar v državnem zboru: Solidarnost je beseda leta 2023

Dnevnik 13.12.2023
Podnebne spremembe, vojna v Ukrajini in na Bližnjem vzhodu ter zdravstvo, gospodarstvo ter vprašanje migracij – to so glavne teme prvega nagovora predsednice republike Nataše Pirc Musar poslancem državnega zbora. Nagovor je predsednica začela z… »

Nataša Pirc Musar: "Po enem letu je vtis deloma pozitiven, deloma negativen"

Zurnal24 13.12.2023
Predsednica države nagovorila poslance. "Po enem letu je vtis deloma pozitiven, deloma negativen," je pred poslanci v državnem zboru dejala Nataša Pirc Musar, ki je pred dobrim letom zaprisegla kot predsednica države. Poslance danes nagovarja na… »

»Prostora za elitizem, ki bolne, revne, stare in nemočne pušča ob strani, ni in ga ne sme biti«

Mladina 13.12.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je v prvem nagovoru v Državnem zboru (DZ) izpostavila izzive, ki čakajo Slovenijo. Predsednica republike Nataša Pirc Musar je v prvem nagovoru DZ izpostavila izzive, ki čakajo Slovenijo. Kot je dejala, je treba… »

Kar načrtuje Pirc Musar, sta storila le še Türk in Pahor

Zurnal24 13.12.2023
Na zadnji letošnji plenarni seji državnega zbora bo na lastno pobudo poslance nagovorila predsednica Nataša Pirc Musar. Predsednica republike Nataša Pirc Musar bo danes na lastno pobudo nagovorila poslance. V dopisu predsednici DZ je sporočila, da… »

KOT TRETJA V ZGODOVINI SAMOSTOJNE DRŽAVE: Pirc Musar bo nagovorila poslance

Regional 13.12.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar bo danes na lastno pobudo nagovorila poslance. Pričakovati je, da se bo v nagovoru sprehodila čez dogajanje v slovenski notranji in zunanji politiki v iztekajočem se letu ter se dotaknila izzivov, ki Slovenijo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem