Povezane novice

Netanjahu: Nič nas ne bo ustavilo

SiolNET 13.12.2023
Nič ne bo ustavilo Izraela pri nadaljevanju vojne na območju Gaze, dokler ne bo dosegel zmage, je danes, v času, ko je pod vse večjim pritiskom svojih zaveznic, izjavil izraelski premier Benjamin Netanjahu. Izraelski zunanji minister Eli Koen pa je… »

Netanjahu: Nič nas ne bo ustavilo na poti do zmage

Delo 13.12.2023
Medtem je naraslo število ubitih izraelskih vojakov, vse več držav pa pritiska na Izrael glede humanitarne prekinitve ognja. Spremljamo dogajanje na Bližnjem vzhodu: 19.23 Netanjahu: Nič nas ne bo ustavilo na poti do zmage v vojni v Gazi Nič ne bo… »

Izrael v 24 urah izvedel 250 zračnih napadov; Netanjahu: Nič nas ne bo ustavilo na poti do zmage

RTV Slovenija 13.12.2023
Medtem ko je Generalna skupščina ZN-a podprla resolucijo, s katero je pozvala k premirju, se boji v Gazi nadaljujejo. Izrael pa je sporočil, da je v zadnjih 24 urah izvedel 250 zračnih napadov na Gazo in da ga nič ne bo ustavilo na poti do zmage… »

Gaza po močnem deževju: Tisti, ki so bili že prej lačni, žejni, izčrpani in prestrašeni, so zdaj še mokri in prezebli

Dnevnik 13.12.2023
Izraelska vojska je sporočila, da je v zadnjih 24 urah izvedla 250 zračnih napadov. Po navedbah palestinskega ministrstva za zdravje so izraelski vojaki streljali znotraj bolnišnice Kamal Advan v Gazi. Število žrtev v Gazi je medtem preseglo 18.600… »

Von der Leyen podprla sankcije proti radikalnim izraelskim naseljencem

Dnevnik 13.12.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je v Evropskem parlamentu obsodila nasilje ekstremističnih izraelskih naseljencev nad Palestinci in pozvala k uvedbi sankcij proti njim. Španski premier Pedro Sanchez, čigar država zaključuje… »

Biden / »ZDA podpirajo Izrael, a varnost nedolžnih Palestincev je še vedno zelo zaskrbljujoča«

Mladina 13.12.2023
Države zaveznice pritiskajo na Izrael zaradi vojne v Gazi. Izrael je pod vse večjim pritiskom svojih zaveznic zaradi vojne na območju Gaze. Med najglasnejšimi so ZDA, ki veljajo za glavno podpornico Izraela, zdaj pa so kritične, češ da je izraelsko… »

Izrael naj bi začel poplavljati predore Hamasa pod Gazo

Mladina 13.12.2023
Izraelska vojska ob tem domneva, da Hamas v predorih, ki naj bi bili dolgi okoli 500 kilometrov, zadržuje več talcev. Izraelska vojska je začela testno poplavljati predore pod območjem Gaze, ki naj bi jih uporabljalo palestinsko gibanje Hamas, so v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem