Povezane novice

Preloženi tekmi po novem v soboto, 20. krog pa šele spomladi

RTV Slovenija 13.12.2023
Slabe vremenske razmere so povzročile novi preložitvi tekem slovenskega nogometnega prvenstva. Deževna sreda je poskrbela kar za dvakratno prestavitev tekem Rogaška – Aluminij in Celje – Koper, ki bosta po novem v soboto, 20. krog pa šele po… »

Po drugi odpovedi bosta zadnji dejanji 1. SNL v letu 2023 konec tedna

Delo 13.12.2023
Zaradi slabega vremena bosta tekmi Rogaška – Aluminij in Celje – Koper v soboto, s čimer se bo tudi končal jesenski del prvenstva. Zaradi snega prestavljeni tekmi državnega nogometnega prvenstva med Celjem in Koprom ter med Rogaško in Aluminijem… »

Sprememba na spremembo: kdaj bodo na zelenice stopili prvoligaši?

SiolNET 13.12.2023
Vodstvo nogometnega tekmovanja Prve lige Telemach je sporočilo, da je zaradi slabega vremena moralo poseči po novih prilagoditvah tekmovalnega koledarja. Potem ko bi morali biti danes dve zaostali tekmi 17. kroga, so ju sprva prestavili na četrtek, po… »

Obilna bera kazni po 19. krogu DP v nogometu

SiolNET 13.12.2023
Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Boštjan Jeglič je izrekel kazni po tekmah 18. in 19. kroga prve lige Telemach. Medtem ko je rubrika za prvi omenjeni krog skoraj prazna, je bila za 19. krog bera kazni obilna. Največ bodo morali… »

Disciplinski sodnik NZS-ja odredil kopico kazni

RTV Slovenija 13.12.2023
Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Boštjan Jeglič je izrekel kazni po tekmah 18. in 19. kroga Prve lige Telemach. Medtem ko je rubrika za prvi omenjeni krog skoraj prazna, pa je bila za 19. krog bera kazni obilna. Največ bodo morali… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem