Povezane novice

Voditelji EU in Zahodnega Balkana soglasni glede prihodnosti regije v Uniji

SiolNET 13.12.2023
Voditelji članic EU in držav Zahodnega Balkana so se na današnjem vrhu v Bruslju strinjali, da je prihodnost zahodnobalkanskih držav v EU, je po koncu srečanja povedal predsednik Evropskega sveta Charles Michel. Strinjali so se o okrepitvi… »

Voditelji EU-ja in Zahodnega Balkana soglasni glede prihodnosti regije v Uniji

RTV Slovenija 13.12.2023
Voditelji članic Evropske unije in držav Zahodnega Balkana so se na današnjem vrhu v Bruslju strinjali, da je prihodnost zahodnobalkanskih držav v EU-ju, je po koncu srečanja povedal predsednik Evropskega sveta Charles Michel. "Vrh je bil priložnost… »

Bruselj odmrznil 10 milijard evrov za Madžarsko. Orban vztraja pri blokadi Ukrajine v EU.

RTV Slovenija 13.12.2023
Evropska komisija je Madžarski dan pred začetkom vrha EU-ja, pred katerim je madžarski premier Viktor Orban napovedal blokado odločitev glede Ukrajine, odmrznila 10,2 milijarde evrov sredstev EU-ja. Kot so sporočili iz Bruslja, je Budimpešta… »

ORBAN VZTRAJA PRI SVOJEM: Evropski uniji ponovno grozi z vetom

Regional 13.12.2023
Morebitna odmrznitev evropskih sredstev, ki naj bi se obetala Madžarski, ne bo vplivala na njeno stališče o začetku pristopnih pogajanj z Ukrajino in nadaljnji finančni pomoči tej državi, je pred četrtkovim vrhom EU zatrdil madžarski premier… »

Orban kot Putinov trojanski konj drži Evropsko unijo v šahu

Dnevnik 13.12.2023
Madžarski premier Viktor Orban grozi z vetom glede ključnih odločitev o Ukrajini na prihajajočem evropskem vrhu. Iz vrst evropskih poslancev se že vrstijo pozivi, da evropska komisija oziroma evropski voditelji z njim ne smejo skleniti kravje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem