Povezane novice

Težave v Franciji. Se bo vreme v petek usmililo organizatorjev?

SiolNET 14.12.2023
Alpske smučarke, med njimi tudi slovenska šampionka Ilka Štuhec, ki so v Savojskih Alpah v Franciji, niso dočakale prvega uradnega preizkusa proge pred za soboto načrtovanim ženskim smukom za točkovanje svetovnega pokala. Organizatorjem tekmovanja… »

Težavam ni videti konca, še več slabih novic za Štuhčevo

Zurnal24 14.12.2023
Alpske smučarke so ostale brez smukaškega treninga v Val d'Iseru, kjer so morali prejšnji konec tedna zaradi težav s progo odpovedati tudi moški slalom. Alpske smučarke, med njimi tudi slovenska šampionka Ilka Štuhec, ki so v Savojskih Alpah v… »

Bennett v Val Gardeni s številko 34 ponovil uspeh izpred dveh let

RTV Slovenija 14.12.2023
Ko je že kazalo, da bo najboljši smukač zadnjih dveh let Aleksander Aamodt Kilde v Val Gardeni zmagovito odprl tudi novo sezono, se je po znameniti progi Saslong s številko 34 spustil Bryce Bennett. 31-letni Američan je po dveh tretjinah proge s… »

Drama in veliko presenečenje na prvem smuku, Hrobat najboljši Slovenec

SiolNET 14.12.2023
Pa smo le dočakali prvi smuk v sezoni. V Val Gardeni je sprva dolgo časa kazalo, da bo veliki zmagovalec postal lanskoletni junak smuka Norvežan Aleksander Aamodt Kilde, ki je za vsega dve stotinki sekunde prehitel Švicarja Marca Odermatta. Da je… »

Bennett presenetil na prvem moškem smuku, Hrobat 25.

Dnevnik 14.12.2023
Američan Bryce Bennett je presenetljivi zmagovalec prvega od dveh moških smukov za svetovni pokal v Val Gardeni. Norvežan Aleksander Aamodt Kilde je na drugem mestu zaostal tri stotinke sekunde, Švicarju Marcu Odermattu je pripadlo tretje mesto… »

Senzacija v Val Gardeni, dva Slovenca do točk

Zurnal24 14.12.2023
Bennett presenetil na prvem moškem smuku, Hrobat 25., Čater 30. Američan Bryce Bennett je presenetljivi zmagovalec prvega od dveh moških smukov za svetovni pokal v Val Gardeni. Norvežan Aleksander Aamodt Kilde je na drugem mestu zaostal tri stotinke… »

Smola, ki je v karavani alpskega smučanja ni pričakoval nihče

SiolNET 14.12.2023
Alpski smučarji z začetkom sezone ne morejo biti zadovoljni. V prvih tekmah je imelo namesto tekmovalcev v večini namreč glavno besedo vreme, ki je močno zarezalo v karavano svetovnega pokala, zaradi tega pa je v moški konkurenci od konca oktobra do… »

Novice dneva »

Tragedija v Markovcih: Po padcu v jašek umrl otrok

Dnevnik pred 23 minutamiše 4 povezane

Čudaštvo, nesramnost in perverznost stanovanjske politike

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Indiana z agresivno obrambo izsilila sedmo tekmo

RTV Slovenija pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem