Povezane novice

Slovenca s Sturmom v konferenčno ligo, konec evropske poti za Panathinaikosov trio

SiolNET 14.12.2023
V drugem najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju ligi Europa so danes odigrali še zadnje tekme skupinskega dela. Panathinaikos Benjamina Verbiča, Andraža Šporarja in Adama Gnezde Čerina je za konec z 1:2 izgubil z Maccabijem ter ostal brez… »

Olimpija evropsko sezono končala z lepo zmago

SiolNET 14.12.2023
Nogometaši Olimpije so zadnjo tekmo skupinskega dela konferenčne lige odigrali v Bratislavi proti Slovanu in zmagali z 2:1. Izbranci Zorana Zeljkovića so tekmovanje končali na tretjem mestu v skupini in zaključili evropsko sezono. Klubi s slovenskimi… »

Pedro Lucas z dvema zadetkoma poskrbel za lepo slovo Olimpije od Evrope

RTV Slovenija 14.12.2023
Nogometaši Olimpije so v Bratislavi prikazali najboljšo predstavo v skupini A Konferenčne lige. V zadnjem krogu je moral Slovan priznati premoč zmajem (1:2). Ljubljančani so s šestimi točkami končali na tretjem mestu. Izbranci Zorana Zeljkovića… »

Zmaga za slovo od evropske jeseni

Delo 14.12.2023
Olimpija z zmago v Bratislavi bogatejša za 500.000 evrov. Na koncu je zasedla 3. mesto v skupini, iz katere sta v izločilni del napredovala Lille in Slovan. Nogometaši Olimpije so v sklepnem nastopu skupinskega dela konferenčne lige sredi Bratislave… »

Igralcu tekme Kamplu se želja na žrebu ne more uresničiti

RTV Slovenija 14.12.2023
Slovenska nogometaša Benjamin Šeško in Kevin Kampl sta bila junaka zmage Leipziga v zadnjem krogu Lige prvakov proti Young Boysom (2:1). Šeško je bil strelec prvega zadetka, podajalec pri drugem, Kampl pa je bil celo izbran za najboljšega igralca… »

Olimpija za konec prvega dela sezone lovi pol milijona evrov in tretje mesto

Delo 14.12.2023
Drevi ob 21. uri zadnja tekma slovenskega prvaka v skupini A konferenčne lige in po odpovedi 20. kola v 1. SNL tudi v letu 2023. V nadaljevanju preberite: Po dolgih in napornih mesecih se za slovenskega nogometnega prvaka Olimpijo po odpovedi 20. kola 1… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem