Povezane novice

Po pomoti ubiti izraelski talci so imeli pri sebi belo zastavo

Dnevnik 15.12.2023
Izraelska vojska je razkrila nove podrobnosti glede smrti izraelskih talcev, ki so jih v petek pomotoma ubili v Gazi. Ubiti moški so izstopili iz stavbe več ducat metrov stran od vojakov, pri tem so bili brez majic, eden od njih pa je imel na palici… »

Izraelska vojska po pomoti ubila tri talce. Izrael bo odprl še en mejni prehod.

RTV Slovenija 15.12.2023
Philippe Lazzarini, vodja agencije ZN-a za palestinske begunce, je dejal, da ga "vedno znova pretresa vse večja stopnja razčlovečenja v Gazi". Izraelska vojska je medtem priznala, da je v prijateljskem ognju ubila tri izraelske talce. Vodja ZN-ove… »

Izraelska vojska v Gazi pomotoma ubila tri izraelske talce

Delo 15.12.2023
Izraelske sile še naprej intenzivno bombardirajo območje Gaze, vključno z mestoma Han Junis in Rafa na jugu palestinske enklave. Spremljamo dogajanje na Bližnjem vzhodu: 21.10 Izraelska vojska v Gazi pomotoma ubila tri izraelske talce Izraelska vojska… »

Izraelska prestolnica tarča obsežnih raketnih napadov #video #vŽivo

SiolNET 15.12.2023
Jeruzalem je bil danes okoli 17. ure prvič po 30. oktobru tarča 31 raketnih napadov. V mestu so se po poročanju BBC oglasile sirene, obrambni zračni sistem pa je napade prestregel. Napade je potrdila tudi izraelska vojska (IDF). Poudarki dneva: 21.03… »

ZDA / »Ne bi bilo prav, če bi Izrael dolgoročno zasedel območje Gaze«

Mladina 15.12.2023
"Nadzor nad Gazo, upravljanje območja in skrb za varnost prebivalcev enklave morajo prevzeti Palestinci," je dejal ameriški svetovalec za nacionalno varnost Jake Sullivan. Ne bi bilo smiselno in ne bi bilo prav, če bi Izrael dolgoročno zasedel… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem