Povezane novice

Minister Props po več letih spora dosegel sodno poravnavo s SPL

SiolNET 15.12.2023
Minister za javno upravo Franc Props je s svojim nekdanjim delodajalcem, podjetjem SPL, dosegel sodno poravnavo, je poročal POP TV. Podjetje je od svojega nekdanjega generalnega direktorja zaradi domnevno povzročene poslovne škode sicer terjalo 400… »

Minister Props dosegel sodno poravnavo s SPL

Dnevnik 15.12.2023
Minister za javno upravo Franc Props je s svojim nekdanjim delodajalcem, podjetjem SPL dosegel sodno poravnavo, je poročal POP TV. Podjetje je od svojega nekdanjega generalnega direktorja zaradi domnevno povzročene poslovne škode sicer terjalo 400.000… »

Minister dosegel sodno poravnavo z nekdanjim delodajalcem

Zurnal24 15.12.2023
Minister za javno upravo Franc Props je s svojim nekdanjim delodajalcem, podjetjem SPL dosegel sodno poravnavo, je poročal POP TV. Od Propsa je namreč podjetje SPL, kjer je pred leti zasedal položaj generalnega direktorja, s tožbo terjalo dobrih… »

Minister Props dosegel sodno poravnavo s podjetjem, ki ga je vodil

RTV Slovenija 15.12.2023
Minister za javno upravo Franc Props je s svojim nekdanjim delodajalcem, podjetjem SPL, dosegel sodno poravnavo, je poročal POP TV. Podjetje je od svojega nekdanjega generalnega direktorja terjalo 400.000 evrov. Od Franca Propsa je podjetje SPL, kjer je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem