Povezane novice

Mlade rise po gladki zmagi nad Italijo čaka obračun za prvo mesto z Ukrajinci

RTV Slovenija 15.12.2023
Slovenska hokejska reprezentanca do 20 let se je na Bledu veselila še četrte zmage na svetovnem prvenstvu divizije I (skupina B). Premagala je Italijo s 5:1 in je pred zadnjim krogom v nedeljo na prvem mestu. Slovenci so še vedno stoodstotni, saj so v… »

Slovenci z dvema goloma in podajo razigranega Bukovca v Tivoliju strli Italijane

RTV Slovenija 15.12.2023
Slovenska reprezentanca v futsalu je v Tivoliju na predzadnji tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2024 premagala Italijo s 4:2. Izbrance Tomislava Horvata zadnja tekma čaka 20. decembra na Češkem. Slovenci so morali v boju za prvi nastop na… »

Mladi risi zmleli še Italijo, v nedeljo z Ukrajino za prvo mesto

SiolNET 15.12.2023
Slovenska hokejska reprezentanca do 20 let je po treh pričakovanih zmagah danes na prvem resnejšem testu domačega svetovnega prvenstva divizije I (skupina B) na Bledu suvereno opravila še z Italijo in jo premagala s 5:1. Slovenci se bodo za konec… »

V Tivoliju ugnali Italijo in ostali v igri za mundial

Delo 15.12.2023
Slovenska futsalska reprezentanca ima pred zadnjim kolom kvalifikacij še vedno možnosti za prvo uvrstitev na svetovno prvenstvo. Slovenska futsalska reprezentanca je v predzadnjem nastopu v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2024 gostila Italijo v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem