Povezane novice

Potrdili vzrok smrti Matthewa Perryja

Necenzurirano 16.12.2023
Igralec je umrl zaradi učinkov ketamina. Ameriški igralec Matthew Perry, ki je zaslovel z vlogo Chandlerja Binga v seriji Prijatelji, je umrl zaradi učinkov zdravila ketamin v kombinaciji s težavami srca in utopitvijo. Utopitev je bila glede na v… »

Smrt Matthewa Perryja tudi uradno nesreča, umrl zaradi ketamina

Dnevnik 16.12.2023
Ameriški igralec Matthew Perry, ki je zaslovel z vlogo Chandlerja Binga v seriji Prijatelji, je umrl zaradi učinkov zdravila ketamin v kombinaciji s težavami srca in utopitvijo. Utopitev je bila glede na v petek objavljeno poročilo mrliškega… »

Obdukcija razkrila, zakaj je umrl zvezdnik

SiolNET 16.12.2023
Potem ko obdukcija najprej ni dala jasnih odgovorov o vzrokih za smrt zvezdnika serije Prijatelji Matthewa Perryja, je sedaj mrliški oglednik okrožja Los Angeles objavil, da je ta umrl zaradi akutnih učinkov ketamina, pomirjevala, ki ga uporabljajo za… »

Za Matthewa Perryja usoden ketamin

Delo 16.12.2023
Umrl je zaradi učinkov zdravila ketamin v kombinaciji s težavami srca in utopitvijo. Njegovo smrt označujejo kot nesrečo. Ameriški igralec Matthew Perry, ki je zaslovel z vlogo Chandlerja Binga v seriji Prijatelji, je umrl zaradi učinkov zdravila… »

POROČILO MRLIŠKEGA OGLEDNIKA: To je bil vzrok za smrt Matthewa Perryja

Regional 16.12.2023
Ameriški igralec Matthew Perry, ki je zaslovel z vlogo Chandlerja Binga v seriji Prijatelji, je umrl zaradi učinkov zdravila ketamin v kombinaciji s težavami srca in utopitvijo. Utopitev je bila glede na v petek objavljeno poročilo mrliškega… »

Znan vzrok za smrt Matthewa Perryja

Zurnal24 16.12.2023
Mrliški oglednik objavil poročilo obdukcije. Ameriški igralec Matthew Perry, ki je v starosti 54 let preminil 28. oktobra letos, je umrl zaradi ponesrečenega predoziranja s ketaminom, kot piše v poročilu obdukcije, ki ga je objavil mrliški oglednik… »

Matthew Perry je umrl zaradi kombinacije ketamina, težav s srcem in utopitve

RTV Slovenija 16.12.2023
Zvezdnik serije Prijatelji Matthew Perry je umrl zaradi "akutnih učinkov ketamina", pomirjevala, ki ga uporabljajo za zdravljenje depresije in pomoč pri premagovanju odvisnosti, mrliški oglednik pa je njegovo smrt razglasil za nesrečo. 54-letnega… »

Novice dneva »

Glavni tožilec ICC zahteva aretacijo Netanjahuja

Necenzurirano pred eno uroše 5 povezanih

V Iranu potrdili smrt predsednika Raisija

Mladina pred 5 uramiše 5 povezanih

Slovencem pokradli neverjetnih 27 milijonov evrov

Zurnal24 pred 5 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem